+50 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.

MBO Verpleegkundige Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.900 - € 4.500 p/m

Vacatureomschrijving

Over de functie

Wij zoeken per direct een enthousiaste MBO verpleegkundige voor diverse locaties in en rondom Enschede. Ben jij op zoek naar variatie in je werk? Met deze functie werk je al je uren voor dezelfde organisatie, maar geniet je van diversiteit door te werken op verschillende locaties, in verschillende woningen en met diverse doelgroepen. De doelgroepen waar je mee te maken krijgt, kunnen variëren van dementie en somatische zorg tot NAH en psychiatrie. Geen dag is hetzelfde. Na verloop van tijd ben je bekend op alle locaties en een vertrouwd gezicht voor zowel de cliënten als je collega's. Je hebt ook een coachende rol over de verpleegkundigen op de locaties, wat de functie extra dynamisch maakt. Spreekt deze gevarieerde rol jou aan? Aarzel dan niet om te reageren op deze vacature.


Functie eisen

Als Verpleegkundige beschik jij over een gezonde dosis enthousiasme en ben jij in het bezit van het volgende;

  • Afgeronde MBO verpleegkundige opleiding.
  • Minimaal 1 jaar ervaring als verpleegkundige.
Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

Van plan om te solliciteren? Tof! Zodra we jouw sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op. We starten met een telefonische kennismaking. Als er een klik is nodigen we je graag uit bij ons op de vestiging voor een kennismakingsgesprek. Zodat we samen verder kijken naar de verdere mogelijkheden aan de hand van de vacatures en kansen welke bij jou passen. Mocht je deze buitenkans willen pakken of zou je er nog meer informatie willen ontvangen dan mag je me altijd bellen op 06 57 19 81 09  via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de MBO Verpleegkundige die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in