+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Geldrop.
Laad meer vacatures

Coordinator Customer Service SOC Geldrop

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Securitas

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Het Securitas Operations Center (SOC) is het innovatieve hart van de Securitas organisatie. In het SOC komen de expertise van onze medewerkers, techniek en processen samen die Securitas voorzien van belangrijke informatie die wordt gebruikt om proactief en gegrond de juiste actie voor onze klanten uit te zetten.

De afdeling Customer Service is onderdeel van Securitas Operations Center (SOC).  Onze Customer Service zorgt ervoor dat de klantwensen optimaal worden vertaald naar de dienstverlening op onze Alarmcentrale, op onze Remote Services en op andere branches van Securitas Nederland. Het team bestaat uit een commerciële binnendienst, technische en administratieve medewerkers, projectmedewerkers en een klantenservice. Of het nu grote projecten zijn voor major accounts, of een eenvoudige vraag van een eindgebruiker, iedereen draagt vanuit hun eigen expertise bij aan ons gezamenlijke doel: De klant staat centraal!

Als Coördinator ben je verantwoordelijk voor het dagelijks aansturen de technische service desk, zowel op de vloer als thuiswerkers. Dit is jouw team! Jij bent de proactieve leidinggevende die daar rust brengt, medewerkers in hun kracht zet, en een positieve werkomgeving creëert. Kortom het team nog beter maakt. Je gaat medewerkers begeleiden, coachen en bent het aanspreekpunt wanneer medewerkers er even niet uitkomen. Jij bent hun eerste aanspreekpunt en de verbindende factor. Je helpt het team met creëren van optimale werkprocessen, zowel binnen Customer Service als in de samenwerking met andere branches en afdelingen of onze partners. Je weet het overzicht te bewaren, duidelijke kaders en doelen te stellen en de impact van dit alles te overzien. Je hebt oog voor de klant. Je kunt goed de verschillende belangen afwegen waar je dagelijks mee te maken krijgt, en helder communiceren over gemaakte keuzes. Je wordt blij van een dynamische en technische werkomgeving. Geen dag is hetzelfde. Je werkt zelfstandig én kunt sparren met een team vakidioten om je adviezen te optimaliseren, successen te vieren en samen te leren van minder succesvolle trajecten. Je hebt twee collega coördinatoren op de Customer Service en legt verantwoording af aan de Manager Project Desk, Technical Support Desk & Concepts.

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent oplossingsgericht en denkt in mogelijkheden;
  • Je bent stressbestendig, positief ingesteld, een motivator;
  • Je hebt ervaring als leidinggevende in de installatietechniek, call- of technische support center wereld;
  • Je kunt luisteren en hebt goede communicatie- en feedback skills.
  • Je herkent je in de kernwaarden van Securitas: integriteit, waakzaamheid en behulpzaamheid.

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende en verantwoordelijke functie in een organisatie met hoge snelheid, korte lijnen en een informele werksfeer. Geen dag is hetzelfde binnen het meest moderne Operations Center. Kortom: een té gek bedrijf om voor te werken!

  • 28 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband (obv 40 uur)
  • Een laptop en smartphone
  • Salaris passend bij jouw ervaring en opleiding
  • Pensioenregeling
  • Korting op collectieve zorgverzekering, leuke uitjes en sportevenementen. Interessante kortingsbonnen en promotiecodes voor tal van winkels, webshops, hotels, pretparken en nog veel meer.

Interesse gewekt? 

Stuur je CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., of stuur een whatsapp bericht op 06 508 29 339. 

LET OP:

Veiligheid voorop. Er wordt  altijd een screening bij de politie uitgevoerd. Deze screening duurt 6 tot 8 weken en voor een positieve uitslag is het vereist dat je niet eerder in aanraking geweest met politie of justitie. Ook sta je de afgelopen 8 jaar ingeschreven op een woonadres bij een gemeente in Nederland.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in