+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.
Laad meer vacatures

Recruiter Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.500 p/m
  • Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

In de functie als Recruiter weet jij als geen ander wat er speelt op de arbeidsmarkt. Nieuwe trends en ontwikkelingen? Dat had jij al zien aankomen, want je blijft je continu verdiepen in de markt. Verder bouw jij je netwerk uit en onderhoud je nauw contact met professionals. Zodra de Sales Consultants nieuwe opdrachten binnen hebben gehaald, ga je met volle overtuiging aan de slag om de perfecte match te maken. Jij gaat voor het optimale resultaat voor zowel de opdrachtgevers als de professionals. Een op maat gemaakt CRM systeem gaat je hierbij helpen om de snelheid erin te houden. Met jouw oprechte interesse in mensen achterhaal jij de wensen en ambities van de professionals. Matchen deze met de opdrachtgever? Jij gaat met de professional mee tijdens het gesprek bij de opdrachtgever. Kan jij hem/haar feliciteren met een nieuwe baan? Helemaal fantastisch, maar dan houdt het niet op. Jij gaat namelijk een aantal keer langs om de voortgang van de professional te bespreken. Binding is en blijft belangrijk.

Gevraagd

Als Recruiter binnen deze organisatie wil je successen behalen. Niet alleen om te vieren, want dat doen ze zeker, maar vooral omdat je een echte winnaarsmentaliteit hebt. In het eerste jaar zal je flink moeten investeren, maar dat vind jij geen enkel probleem. Jij gaat namelijk voor succes op de korte en vooral ook op de lange termijn. Hoe jij succesvol wordt? Jij krijgt coaching on the job en aangezien jij niet bang bent om vragen te stellen, neem je hier ook zelf initiatief in. Wel is het belangrijk dat je aan onderstaande eisen voldoet:
  • Een afgeronde hbo-opleiding. Bij voorkeur Commerciële Economie, Bedrijfskunde of Small Business en Retail Management;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord en geschrift;
  • Commercieel en klantgericht ingesteld. Het creëren en pakken van kansen laat jij niet aan je voorbij gaan;
  • Tot slot heb je een goede dosis humor en een vlotte babbel.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Je komt te werken bij een snelgroeiende organisatie met gedreven collega’s. Allemaal zijn ze trots om voor deze organisatie te werken en zodra je binnenstapt proef je de fijne werksfeer. Ze werken allemaal keihard en er worden lange werkdagen gemaakt om kwaliteit te leveren. Naast het harde werken, is er ook zeker tijd voor ontspanning. Zo wordt er vaak op de vrijdag geborreld, ontbijten en lunchen ze dagelijks samen, skitripjes en nog genoeg andere feestjes worden niet overgeslagen. Ook niet geheel onbelangrijk; het salaris! Je zal starten met een salaris van € 2.500,- bruto per maand. Verder maak je kans op een teambonus en salarisverhoging als jij je targets haalt. Niet verkeerd toch? Daarnaast krijg je ook nog een auto en telefoon van de zaak.

Bedrijfsomschrijving

Jouw nieuwe werkgever is een projectbureau en verbindt vanuit haar specialisme  de beste professionals aan interessante projecten bij haar opdrachtgevers. En wat zijn ze hier goed in! Met meer dan tien jaar ervaring in deze branche heeft ze een groot netwerk en vast klantenbestand weten op te bouwen. Deze kennis en kunde zet men in om de beste kwaliteit te leveren. Dit doen de teams door net dat stapje extra te zetten en de concurrenten te slim af te zijn. Er zijn twee teams met elk hun eigen specialisme. In welk team jij terecht komt? Dat wordt in overleg afgestemd, want het is belangrijk dat jij in een team komt waar jij écht jezelf kan zijn. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in