+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwe Wetering.
Laad meer vacatures

Customer Service Medewerker Nieuwe Wetering

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Logistiek24

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Hou je van werken met mensen en het vinden van oplossingen? In een energiek team van 7 personen wacht een leuke baan op je. Je gaat werken voor een groot bedrijf in de transport en logistiek. Jouw taak is het invoeren en begeleiden van orders. Als er problemen zijn, los je die op en zorg je dat de klant blij is. Dit doe je door goed samen te werken en contact te houden met de klant. Als je snel kunt beginnen en van afwisseling houdt, is dit de perfecte kans voor jou. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Hou je van klantcontact en altijd in staat om de oplossingen te vinden? Reageer op deze vacature óf bel direct voor meer informatie naar 010-2600 180.

Je gaat aan de slag binnen een leuk en energiek team van 7 man. Voor een groot bedrijf in de transport en logistiek is het jullie taak om de orders in te voeren en deze vervolgens te begeleiden. Als er een kink in de kabel zit, ben jij in staat die op te lossen met de klant. Door zowel het administratieve gedeelte als het contact met de opdrachtgever goed te onderhouden zorg jij ervoor dan de klant tevreden is. 

Kan jij op korte termijn beginnen en ben je flexibel en enthousiast over een veelzijdige baan? Reageer dan op deze vacature óf bel direct voor meer informatie naar 010-2600 180.



Gevraagd

  • Werk als klantenservice medewerker waar jij blij van wordt
  • Een zeer stipte betaling, altijd op tijd je geld
  • Een goed salaris 
  • Een fijne mix van thuiswerken en kantoor 
  • Werk voor minimaal 40 uur per week
  • Waardering voor je werk als customer service medewerker
  • Een goede inwerkperiode 
  • Werk in een gezellig team, met leuke bedrijfsfeesten 
  • Een persoonlijke en betrokken contactpersoon vanuit Logistiek24
Arbeidsvoorwaarden

Ben je op zoek naar een baan in de logistiek als heftruckchauffeur, magazijn medewerker of klantenservice medewerker? Dan ben je bij Logistiek24 helemaal aan het juiste adres! Logistiek24 is de specialist in het bemiddelen van vakmensen in de transport en logistiek. Wij zijn erin gespecialiseerd om jou als heftruckchauffeur, magazijn medewerker of klantenservice medewerker aan een nieuwe baan te helpen. Sterker nog, we doen niets liever! Zie je door de bomen het bos niet meer, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe baan? Wij helpen je verder! Jij geeft je wensen aan ons door en wij zoeken een passende baan voor je, ook daarna maken wij alle papieren in orde. Zo heb je veel zekerheid, is alles goed geregeld en kun jij je op je nieuwe baan concentreren. We houden altijd rekening met jouw persoonlijke situatie zoals werktijden en vervoersmiddelen en bieden graag oplossingen aan. Of je nou liever aan de slag wil in dagdienst of in ploegendienst, wij helpen je graag! Heb je vervoer nodig? Wij regelen het voor je! Wil je graag aan de slag als heftruckchauffeur of reachtruckchauffeur maar heb je je heftruckcertificaat of VCA nog niet behaald? Wij zoeken een opleidingsplaats voor je en helpen je met de financiering. Alles zodat jij onbezorgd de overstap kan maken naar een nieuwe uitdaging in de logistiek!

Met het grootste aanbod aan banen bij betrouwbare opdrachtgevers in de logistieke sector doen wij elke dag waar we goed in zijn, jou aan een nieuwe baan helpen! Want een baan die perfect bij je past, daar worden wij blij van!

Dus wat we ook allemaal van je vragen, we zullen altijd beginnen met…

‘Wat zou jij willen?'

Lijkt dit je wat? Reageer direct op de vacature!
Reageer op deze vacature óf bel direct voor meer informatie naar: 010-2600 180.



Bedrijfsomschrijving

Relevante werkervaring is een pré;Je kunt goed communiceren met interne en externe stakeholders;Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; Je werkt zorgvuldig en oplossingsgericht
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in