+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwegein.
Laad meer vacatures

Klantenservice Specialist | Medische Apparatuur | Nieuwegein Nieuwegein

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Page Personnel

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Page Personnel

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.800 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Stap in de wereld van de medische apparatuur en zet je passie voor technologie in. Als Klantenservice Specialist speel je een belangrijke rol. Je helpt B2B-klanten met hun vragen en zorgt voor top service. Elke dag is anders en vol avontuur. Je bouwt aan waardevolle relaties en helpt de gezondheidszorg vooruit. Je krijgt een goed salaris en veel kansen om te groeien. Plus, geniet van extra voordelen zoals vakantiegeld, een royale vakantieregeling, en kansen voor je gezondheid en welzijn. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ontdek een boeiende wereld waar jouw expertise als Klantenservice Specialist het verschil maakt in de innovatieve medische apparatuurindustrie in Nieuwegein, met een belonend salaris tot €3.800 per maand. Dompel jezelf onder in een rol vol voordelen en groeikansen, waar elke dag een avontuur is en je passie voor technologie echt tot leven komt.

Omschrijving

Stel je voor dat je in een wereld stapt waar jouw bijdragen de gezondheidszorg direct beïnvloeden. In deze cruciale klantenservice rol, fungeert de specialist als de spil, door een exclusieve B2B-klantenkring te verbinden met de baanbrekende medische apparatuur waarop ze vertrouwen. Beeld je een dag in gevuld met boeiende dialogen, waarbij elke oproep niet slechts een transactie is, maar een kans om een gewaardeerd adviseur te zijn voor gezondheidszorgexperts. Van gedetailleerde productvragen tot complexe technische ondersteuning, de specialist zorgt ervoor dat elke klanteninteractie een voorbeeld is van ongeëvenaarde service. Deze positie is meer dan een baan; het is een kans om duurzame partnerschappen te smeden met de stewards van gezondheidsinnovatie, hen te begeleiden terwijl ze monumentale stappen zetten in het verbeteren van patiëntenzorg. Met elke interactie, geeft de specialist niet alleen antwoorden; ze machtigen medische teams om het buitengewone te bereiken.

Aanbod
  • Concurrerend Salarispakket: Verdien een vergoeding die je expertise en inzet weerspiegelt, variërend van €2.700 tot €3.800 per maand.
  • Vakantiegeld: Geniet van 8% extra vakantiegeld, waardoor je vrije tijd nog aangenamer wordt.
  • Royale Vakantie-entitlement: Profiteer van 25 dagen vakantie per jaar, waar balans niet alleen wordt aangemoedigd, maar mogelijk wordt gemaakt.
  • Volledige Pensioenbijdrage: Je toekomst is veilig met ons uitgebreide pensioenplan.
  • Professionele Ontwikkeling: Duik in overvloedige kansen voor groei, leren en vooruitgang.
  • Gezondheids- en Welzijnsinitiatieven: Neem deel aan programma's specifiek ontworpen voor het voeden van je gezondheid en welzijn.


Gevraagd

De zoektocht is naar een individu die meer meebrengt dan alleen administratieve vaardigheden en taalvaardigheid in zowel Nederlands als Engels. Een achtergrond of een vurige interesse in medische apparatuurtechnologie wordt een krachtig voordeel, waardoor je effectief kunt resoneren met de revolutionaire producten van ons bedrijf en de gespecialiseerde behoeften van onze klanten. Ideale kandidaten worden gekenmerkt door hun dynamiek, het vermogen om te gedijen in de wervelwind van een snelbewegende omgeving, en een aangeboren talent voor communicatie. Voor degenen die gedreven worden door een verlangen om een tastbaar verschil te maken en gevoed worden door nieuwsgierigheid naar de grenzen van medische technologie, biedt deze rol een uniek platform. Hier tellen bijdragen niet alleen; ze transformeren levens. Het is een oproep aan degenen die klaar zijn om zich aan te sluiten bij een missie die verder reikt dan de grenzen van gewoon werk - om te innoveren, te inspireren en een impact te hebben op de gezondheidszorg voor het betere.

Bedrijfsomschrijving

In de snelbewegende wereld van de gezondheidszorg, waar innovatie de sleutel is tot doorbraken in patiëntenzorg, is er een bedrijf dat opvalt als een baken van vooruitgang. Dit bedrijf, gelegen in het hart van de technologie voor medische apparatuur, wordt gevierd om zijn rol in het vooruithelpen van de gezondheidsindustrie naar de toekomst. Met een fundament diep geworteld in uitgebreid onderzoek en een onwankelbare toewijding aan uitmuntendheid, heeft deze organisatie zich ten doel gesteld zorgprofessionals te voorzien van de meest geavanceerde medische hulpmiddelen. Deze instrumenten zijn niet slechts gereedschap; ze zijn bakens van hoop, ontworpen om de conventionele grenzen van patiëntenzorg te overstijgen. Als voorhoede in de sector van medische technologie, strekt de invloed van het bedrijf zich uit over de hele wereld, en heeft het een positieve impact op zowel de levens van zorgpraktijken als hun patiënten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in