+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

(Junior) Customer Service Specialist Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

HetUitzendBureau.nl Strijen

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van internationale handel in chemicaliën en plastics als Customer Service Specialist. Werk samen in een informeel team, waar je zowel zelfstandig als in teamverband orders afhandelt en hierbij schakelt met diverse stakeholders. Deze veelzijdige rol biedt je de kans om je te ontwikkelen in transportverzekeringen, douanezaken en meer. Geniet van een plezierige werkomgeving, leuke collega’s en de mogelijkheid tot persoonlijke groei. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

 

 

Opdrachtgever is een internationaal opererende groep van Distributeurs en Traders van chemicaliën en plastics met eigen Sales Offices en Terminals voor bulk opslag in het Midden Oosten en Afrika, hetgeen tevens het afzetgebied van de groep is. 
Zij vertegenwoordigen de grote internationale chemie bedrijven zoals Shell, ExxonMobil, BASF, Chevron Phillips, Celanese, Gulf Polymers en vele anderen. 
Opdrachtgever fungeert als servicekantoor binnen de Groep en is in die rol primair en mede verantwoordelijk voor de Inkoop, Trade, Logistiek en Finance van de deals welke ten behoeve van de groep gesloten worden. 
Het kantoor is gevestigd in het centrum van Rotterdam en biedt een plezierige werkomgeving met leuke collega’s, waar hard werken en een gezellige sfeer goed samen gaan. 

Functie omschrijving 
Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ‘(Junior) Customer Service Specialist’ voor een uitdagende, logistiekoperationele functie met sterke commerciele raakvlakken binnen de internationale handel van chemicaliën en plastics. 
Je werkt nauw samen met (bent tevens de back up in) een klein informeel team van collega’s die zowel zelfstandig als in teamverband orders van A tot Z afwikkelen. 
Dit doe je in nauw overleg met verschillende interne stakeholders zoals Finance, Inkoop, collega’s van buitenlandse verkoopkantoren en externe partijen, waarbij de dynamiek in het gehele proces zeer hoog is. 
De werkzaamheden richten zich hoofdzakelijk op container verschepingen. Jij coördineert het gehele Order to Cash proces, zowel administratief-commercieel als operationeel om tot het beste resultaat te komen en service te leveren op de aan jouw toegewezen orders. Daarbij zijn de teamleden ieder verantwoordelijk voor hun eigen werk maar ook voor een goede onderlinge communicatie en afstemming. Daarbij zal je regelmatig het werk van collega’s overnemen in verband met back up, en/of ondersteunen al naar gelang drukte en hectiek.

Het betreft een zeer veelzijdige functie waarbij je niet alleen administratief bezig bent maar ook 
veelvuldig contact hebt met leveranciers en logistieke dienstverleners voor optimale afstemming. Denk daarbij aan Iso- Flexitank en Container Operators, Barge Operators, Surveyors, en Douane Agentschappen. 
Er is ook ruimte om je verder te ontwikkelen op het gebied van transport verzekeringen, schade claims, douane, vergunningen en het voorbereiden/begeleiden van bulk tanker verschepingen per chemical tankers naar de eigen opslag Terminals in MEAF. 
Het betreft dus een zeer veelzijdige functie waarbij je jezelf sterk kan ontwikkelen met potentiele doorgroeimogelijkheden in de toekomst. 

Wie zoeken wij? 
• Fulltime beschikbaar 
• Gedreven en enthousiaste collega 
• HBO denk en werk niveau (werkervaring in een soortgelijke functie is een pré) 
• Gedreven commerciele instelling 
• Communicatief sterk, accuraat, flexibel, pro-actief, overzicht kunnen bewaren 
• Ervaring met Logistiek: zeetransporten zowel container als bulk (Is een pré) 
• Kennis van Incoterms en douane formaliteiten 
• Uitstekende kennis van Engels in woord en geschrift. Kennis van Frans is een pre 
• Ervaring met SAP, sterke affiniteit met IT en kennis van data verwerking en Excel applicaties 

Wat bieden wij? 
• Informele, plezierige werksfeer op een schitterende locatie 
• Leuke collega’s 
• Marktconform salaris 
• Mogelijkheden tot scholing en groei 
• Laptop (Na proefperiode)
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in