+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almelo.

Support Engineer (IT) Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

NVT

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van softwareoplossingen met een impact. Als Support Engineer bij een vooraanstaand familiebedrijf, gespecialiseerd in intelligente beveiligingsoplossingen, werk je in kleinschalige teams waar out-of-the-box denken wordt aangemoedigd. Je krijgt de kans om te werken met eigen ontworpen tools en ontvangt ondersteuning vanuit de Agile methodiek. Plus, geniet van unieke voordelen zoals het werken met monitoringsoftware, netwerken, SQL, containers, en meer. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij als Support Engineerop zoek naar dé volgende stap voor langere termijn in een stabiele werkomgeving met oog voor de mens? Zoek jij een klein bedrijf die impact maakt wereldwijd, waar kleinschalige teams samenwerken en jij out of the box mag denken? Jij kan starten in Almelo als Support Engineer in een parttime of fulltimefunctie (32 of 40 uren). Lees snel verder!

Onze partner en professional levert softwareoplossingen. Zij draagt bij in de wereld door het creëren van intelligente beveiligingsoplossingen voor wetshandhavingsdiensten, inlichtingendiensten, telecomproviders en internetproviders. Zij is als familiebedrijf begonnen in 1978 en tegenwoordig bedient zij het merendeel van de mondiale top 20 MNO’s.
Als softwarebedrijf heeft zij eigen ontworpen tools, deze gebruiksvriendelijke oplossingen ondersteunen klanten op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Als Support Engineer ontvang jij meerdere voordelen zodat jij jouw werk optimaal kan uitvoeren. Uitvoering vanuit de Agile methodiek.

Voordelen als:
  • Monitoringsoftware die op de markt wordt gebracht (zoals Nagios);
  • Netwerken (TCP/IP);
  • SQL (PostgreSQL/Oracle);
  • Containers (Docker);
  • Bedienen/onderhouden van Apache Cassandra;
  • ITIL en soortgelijke IT-beheerkaders;
  • RAN-infrastructuren (Radio Access Networks) (2G, 3G, 4G en 5G).


Gevraagd

Verantwoordelijkheden
Als Support Engineer ben jij onderdeel van de Customer Care afdeling. Zij is verantwoordelijk voor de ondersteuning van bestaande klanten. Als team ondersteun jij bij het monitoren van systemen, uitvoeren van gezondheidscontroles en lost problemen op die klanten ervaren. Klanten kunnen bij jou terecht zodra zij problemen of technische storingen in apparatuur en systemen ervaren. Jij bent verantwoordelijk om zowel eerste en tweede lijn ondersteuning te bieden. Daarnaast duik jij samen met je team in op complexe problemen en initieert verbeteringen om de ondersteuning en monitoring van de systemen te verbeteren. De taak is om klanten te overtreffen van de serviceniveaus die zij met klanten is overeengekomen. Daarnaast draagt het Customer Care team aan bij verbetertrajecten binnen de context van wet- en regelgeving.
Als Support Engineer kan jij daadwerkelijk vrij zijn om out of the box en innoverend te denken. Samen met een prachtig team en bedrijf maak jij impact zodat jullie het verschil maken in onze wereld op het gebied van security en safety!

Wie ben jij nog meer?
  • Jij bent zowel communicatief als schriftelijk Engels vaardig (Nederlands is pre, geen vereiste).
  • Jij bent in bezit van een Hbo bachelor diploma of ruim ervaring binnen deze functie!
  • Jij bent bekend in het beheren en onderhouden van Enterprise Linux, RHEL/CentOS omgevingen, minimum 1 jaar werkervaring.
  • Jij bent bekend met configuratie management tools (zoals Ansible, Puppet, SaltStack, Chef);
  • Jij bent bekend met Bash-scripting;
  • Jij bent innovatief, analytisch, probleemoplossend, proactief en samenwerkend!


Aanbod

Wat mag jij verwachten van dit prachtige bedrijf?
Jij komt terecht in een informele professionele werkcultuur, waar korte lijnen en samenhorigheid heerst. Er wordt transparant en flexibel gewerkt met elkaar en samenwerken als een team staat in hoog vaandel. Als Support Engineer kom jij terecht in een klein team van 5 medewerkers, het Customer Care Team. Onze opdrachtgever is stabiel en vacatures ontstaan meestal door groei van de organisatie. Verloop is laag en medewerkers blijven voor langere termijn binnen het bedrijf werken. De medewerkerstevredenheid is hoog vanwege vrijheid, flexibiliteit, transparantie, doorgroeimogelijkheden, werksfeer en arbeidsvoorwaarden.
Als bedrijf levert zij graag duurzame oplossingen aan klanten wereldwijd. Deze intelligente beveiligingsoplossingen creëert zij zodat er een verschil gemaakt wordt in een snel veranderende wereld. Niet alleen het product maakt een verschil, maar ook de manier wie zij is en hoe er gehandeld wordt. Er wordt gedurende de relatie discreet, betrouwbaar en onafhankelijk geopereerd. Daarbij is aanpasbaarheid van groot belang en dien jij flexibel mee te bewegen in het optimaliseren van producten zodat er tevens een duurzame relatie ontstaat.
Het streven om de wereld veiliger te maken, een oplossing te bieden van wereldklasse, voor wettelijke naleving en juridische processen. Het bijdragen aan een veerkrachtige samenleving waarin vitale infrastructuren goed beschermd zijn tegen aanvallen. In wezen maakt zij de wereld veiliger en veerkrachtiger zoals we haar gisteren aantroffen en dat is de dagelijkse missie!

Verder ontvang jij:
  • Een passend salaris afhankelijk van jouw werkervaring (onderhandelbaar).
  • Een jaarlijkse bonus (kan oplopen tot maximaal 2 maandsalarissen).
  • 25 vakantiedagen en jij kunt 7 dagen verlofuren bijkopen. Daarnaast hebben fulltime medewerkers recht op 48 ADV-uren.
  • Een thuiswerkvergoeding van € 2,15 per dag (hybride werken is mogelijk).
  • Een reiskostenvergoeding zowel eigen als openbaar vervoer.
  • Een pensioenregeling en ziektekostenvergoeding.
  • Een budget voor trainingen op maat voor het team en jij wordt on the job ingewerkt door collega's.
  • Een contract voor bepaalde termijn bij onze opdrachtgever, met de intentie op vast contract.
Meer over het bedrijf
Het bedrijf zorgt voor optimale bescherming tegen cyber aanvallen en andere bedreigingen. Intelligentie en gebruiksvriendelijke oplossingen worden aangedragen aan regeringen en telecommunicatie. Ook is zij Maatschappelijk Verantwoord ingebed en heeft een zilveren medaille ontvangen in 2022.
Als lerende organisatie verbetert zij voortdurend haar manier van werken. Haar kwaliteitsnormen en processen voldoen daarmee volledig aan de ISO-normen en is actief ETSI-lid. Om diensten en producten voortdurend te verbeteren, voert zij elke twee jaar een klanttevredenheidsonderzoek uit. In 2022 beoordeelden haar klanten en partners haar met een algehele klanttevredenheidsscore van 9 op 10 en een NPS van +73.

Interesse?
Neem direct contact op met Valerie Reijenga, Recruitment Specialist!
Bel > +316 39 30 50 44
Mail > via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Neem ook contact op als je twijfelt, vraag door en kijk of deze baan daadwerkelijk iets is voor jou!

Uren

32 - 40 uur
32 tot 40 uur (zowel parttime als fulltime mogelijk)
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in