+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alphen aan den Rijn.
Laad meer vacatures

Klantenservice Medewerker Alphen aan den Rijn

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Bureau Klantcontact

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.450 - € 2.900 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke baan als klantenservice medewerker? Wil je parttime of fulltime werken? Ben jij iemand die geniet van het in contact zijn met klanten en het als een uitdaging ziet om hen op een deskundige en volledige manier te ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het bedrijf
Onze opdrachtgever is gevestigd in Alphen a/d Rijn. Het bedrijf verzorgt voor diverse andere bedrijven de klantcontact werkzaamheden. Hierbij moet je denken aan bedrijven als Omroep MAX, HelloFresh, Vattenfall, en diverse anderen. Om voor al deze bedrijven de beste service te kunnen verlenen, zijn we op zoek naar versterking van ons klantenservice team.

De functie
Als klantenservice medewerker ben ben jij verantwoordelijk voor het afhandelen van inkomende vragen via telefoon, e-mail of chat. Je voorziet klanten van informatie en/of advies en zorgt voor een nauwkeurige administratieve verwerking. Als je nog geen ervaring hebt, is dat geen probleem! Wij verzorgen de training voor je, zodat je daarna zelfstandig aan de slag kunt. Mocht je even vastlopen, dan staat er altijd iemand in de buurt om je te ondersteunen.

Wie zoeken we?
Voor deze functie als klantenservice medewerker zijn we op zoek naar kandidaten met minimaal MBO+ werk- en denkniveau. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord en geschrift. Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar, maar uiteraard mag je ook 40 uur per week werken. Je hebt een betrokken en collegiale instelling en bent bereid om andere teamleden te helpen waar nodig.

Wat bieden we jou?
In deze functie als klantenservice medewerker ontvang je een salaris tussen de €2.450,- en €2.900,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Daarnaast bieden we extra voordelen zoals 8% vakantiegeld en een reiskostenvergoeding vanaf 11 km enkele reis. Je hebt recht op minimaal 22 vakantiedagen, met de mogelijkheid om meer dagen op te bouwen, op voorwaarde dat je belooft terug te komen. Daarnaast krijg je de kans om persoonlijk te groeien door deel te nemen aan diverse opleidingen en trainingen. Bovendien zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden beschikbaar. Je zult werken in een gezellige kantooromgeving met collega's, en genieten van een zelfstandige baan met veel verantwoordelijkheid.

Thuiswerken
In deze functie is het mogelijk om na drie maanden voor 80% vanuit huis te werken. Onze opdrachtgever voorziet hierin in alle benodigdheden om succesvol thuis te werken.

Over ons
Bureau Klantcontact is een gespecialiseerd recruitmentbureau voor functies in de klantcontact sector. Wij helpen je bij het vinden van de juiste passende baan, en willen niets liever dan dat jij met plezier naar je werk gaat.
Wij begeleiden je van begin tot eind door het sollicitatieproces, waardoor je goed voorbereid bij een nieuwe werkgever op gesprek komt. Enthousiast geworden over deze baan? Lees hieronder hoe je kan solliciteren!

Solliciteren!
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Na je sollicitatie nemen we binnen één werkdag telefonisch contact met je op om je sollicitatie te bespreken.
Solliciteren kan door te klikken op de sollicitatie-button op deze pagina. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Jesse van den Berg via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel . Dit nummer kan je ook gebruiken om te solliciteren via WhatsApp. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in