+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Klantenservicemedewerker bodycare & cosmetics (parttime) Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 p/m

Vacatureomschrijving

Klantenservicemedewerker bodycare & cosmetics; ben jij ‘verzorgend’ naar jouw klanten? Wil jij ze graag in de watten leggen en zorg jij ervoor dat iedere klant zich speciaal voelt? Doordat je klantvragen altijd op een zeer persoonlijke en dus ook creatieve wijze beantwoordt, zorg je voor een optimale klantbeleving en tevredenheid. Je hebt aandacht voor iedere klant, ongeacht de vraag of de uitdagingen die zij je geven.  Een zeer persoonlijke benadering wordt gehanteerd en er wordt dus zeker niet met scripts of standaard correspondentie gewerkt. Je gebruikt verschillende kanalen om klantcontact te onderhouden en wisselt deze af: e-mail, social media, chat en telefoon. Natuurlijk word je goed opgeleid en word je een gestructureerd inwerktraject geboden. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal! Dus ook na een inwerkperiode vol trainingen, zal je goed begeleid worden, zodat jij je persoonlijk kan blijven ontwikkelen!

Gevraagd

Zorgzaam, dienstverlenend, klantgericht, goed luisterend vermogen, communicatief en oprecht hartelijk, zijn woorden die jij benoemt als je jezelf omschrijft! Als klantenservicemedewerker is uitstekende kennis van Nederlandse én Engelse taal essentieel. Je weet je goed uit te drukken in deze talen en bent ook ‘warm, persoonlijk en creatief’ in het contact met klanten. Je bent parttime beschikbaar; vanaf 24 uur per week is mogelijk. Ook ben je flexibel in de te werken dagen. Samen met jouw collega’s bepaal je de werktijden en vrije dagen (er wordt 7 dagen per week gewerkt, ook in de avonden). Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal drie jaar ervaring in een klantgerichte, communicatie en/of administratieve functie. Het belangrijkste is, dat je oprecht blij wordt van een blije klant!
Procedure: Telefonisch kan er helaas geen extra informatie vertrekt worden. Indien je vragen hebt of aanvullende informatie wenst te geven, verzoek ik je dit per e-mail te doen.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Klantenservicemedewerker; er wordt goed voor je gezorgd; een gezonde lunch, een  macbook en Iphone, vers fruit, korting op producten, leuke feesten, maar ook worden er sportfaciliteiten geboden. Career Factory begeleid je gedurende het werving en selectie traject, waarna je na gebleken geschiktheid een vaste baan als Klantenservicemedewerker aangeboden krijgt. Er wordt een passend salaris geboden, afhankelijk van opleiding en ervaring, vanaf € 2.300,-- bruto per maand. Je wordt uitstekend ingewerkt, zodat je alle kennis hebt om jouw vak goed te kunnen uitoefenen. Ook kan de organisatie goede groeimogelijkheden bieden.
 

Uren

24 - 40 uur
24

Bedrijfsomschrijving

Als klantenservicemedewerker bodycare & cosmetics werk je voor een succesvol en continu groeiende Nederlandse organisatie. Inmiddels is zij actief over de gehele wereld en zeker niet uitgegroeid. Wil jij ook met grote trots over jouw werkgever praten? Trots niet alleen op de producten en het merk, maar vooral ook de bedrijfscultuur die een mooi balans biedt van hard werken en ‘warmte’. Een huiselijke werkplek (ook na corona tijd op kantoor) en persoonlijke ontwikkeling staan centraal! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in