+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Klantenservice Administratief Coördinator - Energie(k) (HBO) Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.200 - € 2.400 p/m

Vacatureomschrijving

Als Klantenservice Medewerker beantwoord je van allerlei vragen en lossen je uiteenlopende problemen op voor de verschillende klanten! Je duikt in de dossiers, spreekt met collega’s van verschillende afdelingen, zoals finance en techniek, om zo snel mogelijk de klant met een goed antwoord te kunnen beantwoorden. Je hebt telefonisch contact met klanten, maar het komt ook voor dat je hen op kantoor te woord staat. Daarbij werk je samen met gemotiveerde collega’s van de klantenservice die gedrevenheid, positiviteit en dienstverlening met elkaar delen. De klantenservice onderhoudt contact met de klanten, de verschillende interne afdelingen,  maar ook corporaties en deurwaarders. Werkzaamheden zijn o.a.:
  • Klanten te woord staan, zowel telefonisch als aan de balie;
  • Vraagstukken van klanten uitwerken en oplossen zowel technisch als financieel;
  • Klachten inventariseren en behandelen;
  • Gegevens analyseren en verwerken;
  • Administratieve werkzaamheden;
  • Communicatie naar de klant via Social Media
Iedere medewerker, dus ook jij als Klantenservice Medewerker, wordt betrokken bij organisatie brede verbeterprocessen. Het deelnemen aan multidisciplinaire projectteams is dus ook onderdeel van de baan.
 

Gevraagd

Klantgerichtheid zit je in het bloed en je bent te allen tijde een oplossingsgerichte Klantenservice Medewerker. Tevens ben je flexibel inzetbaar; het is voor jou mogelijk om 08.00 uur te starten, maar ook later, waardoor je op andere dagen werkt tot 18.00 uur. De roosters worden twee wekelijks opgesteld zodat je ruimschoots van tevoren weet wat de werktijden zijn. Jij vindt het een uitdaging om voor klanten een passende oplossing te vinden voor hun probleemvraagstukken of het nu gaat om Finance of Techniek. Daarom analyseer je graag situaties, data en neem je daarop direct actie. Cijfermatig inzicht is hierbij van belang. Technische affiniteit of interesse en lerend vermogen zijn belangrijk. Jij hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld MBO of Havo/ VWO) en minimaal een jaar ervaring in een Customerservice functie. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. De Engelse taal spreek jij ook. Daarnaast werk je gemakkelijk met het MS Office pakket, waaronder Excel.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Klantenservice Medewerker; geen dag is hetzelfde binnen deze groene organisatie! Een zelfstandige Klantenservice functie met een zeer veelzijdig takenpakket in een prettige werkomgeving waar hard werken en humor wordt afgewisseld. Onze opdrachtgever ziet iedere medewerker als persoon en niet als nummer. Jij kunt je ontwikkelen op jouw kwaliteitsgebieden. Een passend salaris van circa € 2.200,-  tot € 2.400,-- bruto per maand wordt geboden, naast goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je start in deze functie op basis van detachering. Bij goed functioneren, treed je bij de organisatie direct in dienst.
 

Bedrijfsomschrijving

Je gaat werken voor een van de meest innovatieve, duurzame en ‘groene’ organisaties uit de omgeving van Purmerend.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in