+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Klantcontact Medewerker SNS Bank Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Bureau Klantcontact

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.600 p/m
  • 13e maand, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de financiële sector? Ben je graag in contact met klanten, maar vind je de afwisseling tussen telefonisch en face-to-face contact prettig?
Dan hebben wij een leuke functie voor jou! Voor de SNS Bank zijn wij per direct op zoek naar een klantenservice medewerker in Amsterdam. Lees snel verder!

Functie
Als klantcontact medewerker bij de SNS Bank in Amsterdam, kom je werken in het toegankelijke kantoor op een van de locaties in Amsterdam. De SNS Bank vind het belangrijk om toegankelijk te blijven voor haar klanten, vandaar dat er nog veel fysieke kantoren aanwezig zijn, vaak in de winkelstraat. Voor diverse locaties zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste klantcontact medewerkers. In dit kantoor van de SNS ben jij als medewerker het eerste aanspreekpunt voor klanten. Dit kan zowel telefonisch zijn als face-to-face. Klanten hebben vragen over diverse bankzaken zoals betalen, sparen, beleggen en verzekeringen. Je staat deze klanten op vriendelijke wijze te woord en zorgt ervoor dat alle vragen naar tevredenheid worden beantwoord. Je bent in deze functie als klantcontact medewerker het visitekaartje van de SNS Bank en draagt verantwoordelijkheid voor het succes van de bank in haar dienstverlening. 

Als er geen klanten aanwezig zijn in het kantoor of op andere rustige momenten neem je zelf telefonisch contact op met bestaande klanten van de SNS. De klanten hebben een terugbelverzoek achtergelaten, of hebben via andere kanalen geïnformeerd naar de dienstverlening van de SNS bank. Aan jou de taak om ook deze bestaande klanten verder te informeren over de dienstverlening van de bank.

Functie-eisen
Wij zoeken kandidaten met uitstekende communicatieve vaardigheden en commerciële eigenschappen. Je kan zelfstandig werken en ziet en benut kansen om de dienstverlening van de SNS bank te verbeteren. 
Je beheerst de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. Je hebt minimaal een MBO niveau 4 afgeronde opleiding. De bereidheid om op onze kosten het certificaat WFT Basis (binnen 1 maand) en WFT Schade (binnen 3 maanden) te behalen.

Wij bieden:
Een uitdagende baan bij een bekende bank in Nederland. De functie is voor minimaal 24 uur per week, je kan maximaal 40 uur per week werken. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00u tot 17:30u. Ook ben je één zaterdag per maand beschikbaar om te werken van 10:00u tot 16:00u. Als klantcontact medewerker ontvang je een startsalaris van €3.000 tot €3.600 bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek. Het exacte salaris hangt af van je kwaliteiten, opleidingen en werkervaringen. Daarnaast geeft de SNS een indexverhoging van gemiddeld 4% per jaar, plus een standaard jaarlijkse salarisverhoging van gemiddeld 2,6%. 

Naast je basis-salaris ontvang je een 13e maand uitkering, reiskosten en parkeervergoeding en pensioenopbouw. Je start met een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Ook bieden wij veel doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid om diverse WFT-certificaten te behalen zoals WFT Basis en WFT Schade.

Over ons
Bureau Klantcontact is een gespecialiseerd recruitmentbureau voor functies in de klantcontact sector. Wij helpen je bij het vinden van de juiste passende baan, en willen niets liever dan dat jij met plezier naar je werk gaat.
Wij begeleiden je van begin tot eind door het sollicitatieproces, waardoor je goed voorbereid bij een nieuwe werkgever op gesprek komt. Enthousiast geworden over deze baan? Lees hieronder hoe je kan solliciteren!

Solliciteren!
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Na je sollicitatie nemen we binnen één werkdag telefonisch contact met je op om je sollicitatie te bespreken.
Solliciteren kan door te klikken op de sollicitatie-button op deze pagina. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Jesse van den Berg via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel . Dit nummer kan je ook gebruiken om te solliciteren via WhatsApp. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in