+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Fulltime klantenservice medewerker bij Sligro in Amsterdam Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YoungCapital

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,65 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij Sligro in Amsterdam zoeken we een klantenservice medewerker die van aanpakken weet. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en zorgt ervoor dat ze altijd tevreden zijn. Je werkt van maandag tot vrijdag en af en toe op zaterdag. Geen zorgen, je krijgt gratis koffie, thee en soep tijdens je werkdag. Start snel en maak deel uit van ons team! Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij aan de slag als klantenservice medewerker in Amsterdam? Bij Sligro krijg je een aantrekkelijk salaris en gratis koffie, thee en soep!

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker bij Sligro in Amsterdam ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten. Jij staat klaar om hun vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat ze een positieve ervaring hebben. Je communiceert via telefoon en zorgt ervoor dat de klanttevredenheid altijd hoog blijft.

Jouw skills maken het verschil
Als klantenservice medewerker is het belangrijk dat je goed kunt luisteren, communiceren en stressbestendig bent. Je hebt affiniteit met systemen en kunt snel schakelen. Met jouw probleemoplossend vermogen zorg je ervoor dat klachten worden opgelost en klanten tevreden de telefoon ophangen. Er is geen specifieke opleiding vereist, dus als je de juiste skills hebt, ben je van harte welkom!

Secundaire arbeidsvoorwaarden die je niet wilt missen
Naast een aantrekkelijk salaris van €14,65 bruto per uur, biedt Sligro ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo ontvang je een reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer en kun je genieten van gratis koffie, thee en soep tijdens je shift. Sligro zorgt ervoor dat jij je werk in alle comfort kunt uitvoeren.

Flexibele werktijden en locatie
Als klantenservice medewerker werk je van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 18:00. Daarnaast werk je eens in de zes weken op zaterdag. Je werkt op het kantoor van Sligro in Amsterdam.

Klaar voor de uitdaging?
Solliciteer nu en maak deel uit van het team bij Sligro in Amsterdam. Jouw skills en inzet maken het verschil voor de klanten en zorgen voor een uitstekende klantenservice-ervaring. Wacht niet langer en start jouw nieuwe avontuur!


Wat wij bieden
  • Een aantrekkelijk salaris van €14,65 bruto per uur,;
  • Een reiskostenvergoeding vanaf 10 km;
  • Gratis koffie, thee en soep.
  • Een fulltime dienstverband
Wat wij vragen:
  • Er is geen minimale opleiding vereist.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels;
  • Je hebt een sterk probleemoplossend vermogen;
  • Je hebt affiniteit met systemen;
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie
StatusOpenOpleidingsniveaus Middelbare schoolPlaatsAmsterdamWerkuren per week29 - 36DienstverbandenFulltime (startersfunctie)Salarisindicatie €14,65 per uur Verantwoordelijk voorAls klantenservice medewerker ben je primair verantwoordelijk voor het afhandelen van vragen, klachten en problemen van klanten via de telefoon.Gepubliceerd op15-04-2024
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in