+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Zelfstandig werkend kok Amstel1 Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Vermaat

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Sta jij te popelen om jouw kookkunsten te laten zien in een bruisende keuken? Als Zelfstandig Werkend Kok speel je een belangrijke rol in het creëren van heerlijke gerechten en het verrassen van gasten. Je werkt in een team waar teamspirit en plezier centraal staan. Bij ons krijg je niet alleen een kans om te groeien in je vak, maar ook toegang tot leuke extra's zoals een vriendenbonus, een voordelig fietsplan en een jaarlijks feest waar we samen losgaan. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Word een meester in onze bruisende keuken! Als Zelfstandig Werkend Kok ben je de sleutel tot culinaire perfectie. Voer kookwerkzaamheden uit, bewaak voorraad en garandeer kwaliteit. Een kans om je passie voor koken te laten schitteren en gasten te verrassen met heerlijke gerechten!

Jouw werkplek


"Ons café-restaurant, gelegen op Amstel 1 in een schitterend hoekpand aan de sfeervolle kade van de gelijknamige rivier, ondergaat dit jaar een metamorfose onder leiding van Younique Concepts. De locatie zal transformeren tot een geheel nieuwe gelegenheid met een frisse naam, en zal een favoriete bestemming worden voor Amsterdammers voor lunch, borrel en diner.

De verbouwing staat gepland voor deze zomer, maar we zijn nu al op zoek naar een toegewijd team. Wil jij werken op dé hotspot van Amsterdam die de komende maanden gestalte zal krijgen? Solliciteer nu en kom langs voor een kennismaking."

Jouw team


"Ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving waar teamspirit hoog in het vaandel staat? Wil je deel uitmaken van een team dat niet alleen hard werkt, maar ook successen viert en plezier heeft in wat ze doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Amstel1 geloven we sterk in het motto 'work hard, play hard'.

Ons team is open-minded en waardeert diversiteit in gedachten en perspectieven. We moedigen het delen van ideeën aan en streven naar voortdurende groei en ontwikkeling, zowel professioneel als persoonlijk."

Jouw functie


In onze bruisende keuken vervult de Zelfstandig Werkend Kok een essentiële rol. Deze kok voert niet alleen kookwerkzaamheden uit, maar is ook verantwoordelijk voor het ontvangen, controleren en opslaan van de voorraad. Ingrediënten worden met precisie voorbereid en recepturen worden zorgvuldig uitgevoerd.

Daarnaast houdt de Zelfstandig Werkend Kok toezicht op het werk van hulpkrachten, zorgt voor naleving van veiligheidsvoorschriften en plant dagelijkse taken efficiënt in. Hygiëne staat hoog in het vaandel, waarbij de kok ook verantwoordelijk is voor het schoonmaken van de werkomgeving en keukenapparatuur.

Deze kok is niet alleen een expert in de keuken, maar ook een belangrijke teamspeler die bijdraagt aan het succes van ons restaurant door het creëren van culinaire meesterwerken die onze gasten keer op keer verrassen en verwennen.

Jouw ingrediënten


  • Ervaring in het uitvoeren van kookwerkzaamheden, inclusief portioneren en garneren volgens vastgestelde standaarden.
  • Bekwaamheid in het ontvangen, controleren, opslaan en bewaken van de houdbaarheid en hygiëne van bestelde voorraad.
  • Vaardigheid in het voorbereiden van ingrediënten en gereedschappen, met aandacht voor kwaliteit en het nauwkeurig uitvoeren van recepturen.
  • Vermogen om toezicht te houden op de werkzaamheden van hulpkrachten, het waarborgen van naleving van veiligheidsvoorschriften en het plannen van dagelijkse taken.
  • Grondige kennis van schoonmaakprocedures voor de werkomgeving, keukenapparatuur en het vermogen om mankementen te signaleren.
  • Handigheid in het oplossen van kleine storingen en het correct afvoeren van afval.
  • Flexibiliteit om te werken in een dynamische omgeving en te kunnen omgaan met veranderende werkomstandigheden.
  • Teamgerichtheid en vermogen om effectief samen te werken met collega's om een efficiënte werkomgeving te garanderen.
  • Gedegen kennis van voedselveiligheidsnormen en hygiënevoorschriften in de keuken.
  • Bereidheid om te leren en zich voortdurend te ontwikkelen in de rol, met een positieve en proactieve werkinstelling.

Sluiten de ingrediënten niet helemaal aan bij jou? Bij Vermaat verwelkomen we iedereen en omarmen we onze verschillen. Ervaar jij, om wat voor reden dan ook, een afstand tot werk? Via onze Social Return pagina komen onze Jobcoaches graag met jou in contact.

Jouw menu

  • Voorwaarden

    Naast salaris krijg je vakantiegeld, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, een vriendenbonus van €250,- en een voordelig fietsplan!


  • Vermaat Academy

    Naast talentenprogramma's gericht op persoonlijk leiderschap, bieden wij BBL koksopleidingen en online kookcursussen aan. Ook volg je diverse veiligheidstrainingen.


  • Vermaat Vol Verrassingen
    Echt lekker werken doe je vanuit ontspanning en gezelligheid en daarom organiseren we vanuit Vermaat het hele jaar door allerlei verrassingen. Denk aan sportieve activiteiten, prijsvragen, themaborrels en spectaculaire events zoals de Vermaat Inspiration Market. Het kan écht van alles zijn, dus er zit altijd een Vermaat verrassing bij die bij jou (en je team) past.

  • Benefits@work

    Op ons platform ‘Benefits at work’ vind je allerlei deals. Op zoek naar een nieuwe outfit? Of toe aan een dagje uit? We bieden je veel voordeel op bekende merken. 


  • Onboarding

    Als start bij je nieuwe baan, krijg je een kijkje in de wereld van Vermaat met een online e-learning HACCP, Allergenen en Vermaat. Ook krijg je een toffe goodiebag.


  • En nog veel meer....

    En dat is natuurlijk niet alles. Check het laatste nieuws en foodtrends in de Vermaat app, of relax op de bank met het Vermaat magazine, korting op je lunch en meer... 


Jouw werkgever

In 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met 500+ door het hele land.

Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer. Ontdek op ons TikTok account de verschillende smaken!


Jouw sollicitatie

  • Online solliciteren
    Wij kijken uit naar je sollicitatie! Je solliciteert via deze website door het invullen van het sollicitatieformulier.

  • Eerste gesprek
    We hebben online of op kantoor een kennismakingsgesprek. Wij stellen je relevante vragen en jij vraagt ons alles wat je wilt weten.

  • Tweede gesprek
    Zijn we beiden positief, dan volgt er een tweede gesprek. Je maakt kennis met nieuwe collega’s en over en weer stellen we onze laatste vragen.

  • Aanbod
    Je krijgt een aanbod en als je akkoord bent, teken je je contract. Vanzelfsprekend is er nog voldoende ruimte voor het stellen van je vragen.

  • Aan de slag
    We zijn helemaal rond en je gaat starten bij Vermaat. Welkom! Wij kunnen niet wachten tot je eerste werkdag.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in