+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.
Laad meer vacatures

Klantenservicemedewerker Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Freetime Company

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 20 p/u
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Tal van doorgroeimogelijkheden

Een ontzettend gezellig team

We houden van hard werken; de dag vliegt voorbij!


Voordeeluitjes

Wanneer je de herkenbare, knalroze letters op de gevel ziet, bekruipt je spontaan het ultieme vakantiegevoel. Jij als Klantenservicemedewerker bent de stem van het bedrijf binnen een hecht en gezellig team. Vanuit ons kantoor in Deventer gaat er geen werkdag voorbij zonder dat je met vakantie bezig bent.

Evelien van klantenservice vertelt: “Het is fijn om hier te werken. De toffe werksfeer wordt gecreëerd door het leuke team met veel humor, plezier en we hebben dan ook regelmatig de slappe lach. De werkzaamheden zijn gevarieerd en je bent onderdeel van een hele hechte groep waar ook teamuitjes en trainingsdagen worden georganiseerd.”


Wat is jouw rol binnen Voordeeluitjes?

De klantenservice wordt vaak verward met een callcenter, maar niets is minder waar! Er ligt geen script voor je klaar waarin staat wat je wanneer moet zeggen. Door verschillende werkzaamheden doe je meer dan alleen telefoneren. Als Klantenservice agent ben je het eerste aanspreekpunt en zorg je ervoor dat onze klanten met een gerust hart op reis kunnen gaan. Jij begeleid iedereen die vragen heeft, zodat ieder uitje voorspoedig verloopt. Jij weet…

  • je klantgerichtheid, sociale vaardigheden en commerciële gevoel in te zetten bij elk telefoontje, iedere e-mail, chat én WhatsApp-bericht van onze klanten;
  • optimale service te bieden bij de complete boeking, vanaf het maken van een reservering tot na het verblijf;
  • boekingsaanvragen te verwerken waarbij je contact hebt met onze partners;
  • je op te stellen als een spin in het web binnen onze organisatie, jij bewaakt de kwaliteit!
  • je positiviteit en enthousiasme me te nemen en collega’s hier me aan te steken;
  • als geen ander te mulitasken.
Wat krijg je van ons?

Tijdens het werk geniet je van ongelimiteerde kopjes koffie en thee, die je natuurlijk drinkt uit je eigen gepersonaliseerde mok. Met een eigen zit-stabureau en meerdere yogaballen en bureaufietsen tot je beschikking hoef je niet stil te zitten. De lunch wordt iedere dag met liefde voor je klaargemaakt (tegen kleine vergoeding). Een korte wandeling met je collega’s houdt je fris en fruitig. Af en toe vergeet je bijna dat je aan het werk bent, want dankzij het gezellige team is het elke dag een feestje. Heb je avonddienst? Niet getreurd, in dit team hangen jullie zelf de slingers op.

Bij Voordeeluitjes worden nieuwe ideeën alleen maar gestimuleerd en is iedereen gelijk. Door creatief na te blijven denken, hebben we ervoor gezorgd dat Voordeeluitjes ook in lastige tijden voor de toerismebranche boven zichzelf uit blijft stijgen!

Verder krijg je:

  • een functie met inhoud, vrijheid, verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden. Want Voordeeluitjes staat niet stil, dus jij ook niet!
  • een plek binnen een enthousiaste, groeiende organisatie waar sfeer en teamgevoel essentieel zijn. Waar je de ruimte krijgt om te leren, te vallen en op te staan, iedereen kennis met elkaar deelt en memorabele bedrijfsuitjes de norm zijn;
  • goede voorwaarden: een marktconform salaris, gepaste vergoedingen (zoals reiskostenvergoeding en compensatie bij werken op feestdagen), 24 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) en 8% vakantiegeld. We denken ook aan je oude dag: je krijgt een collectieve pensioenregeling;
  • aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Met de Voordeeluitjes Academy is het mogelijk om opleidingen en trainingen te volgen voor jezelf, of met je team. De focus ligt op jouw talenten, zodat jij met nog meer plezier en passie naar je werk gaat!
  • we investeren ook graag in jouw gezondheid! Daarom bieden we je mogelijkheid te sporten met een financieel voordeel van (max.) € 20,- per maand op een abonnement.
Ben je net zo enthousiast als wij en breng je dit me?
  • minimaal mbo niveau 3 werk- en denkniveau (of relevante werkervaring in de omgeving van klantenservice);
  • je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk. Duits is een pre;
  • je kan 32, 36 of 40 uur werken;
  • flexibele inzetbaarheid: de klantenservice is 7 dagen per week geopend (doordeweeks tot 21:00 uur, in het weekend tot 20:00 uur), wat betekent dat je zo nu en dan in weekenden, avonden en op feestdagen werkzaam zult zijn. Deze diensten worden uiteraard afgewisseld binnen het team; er wordt rekening gehouden met je wensen!
Ga jij het avontuur aan?

Ben jij klaar om je koffers te pakken en je vol in het avontuur te storten? Solliciteer dan via onderstaande button.  

Heb je nog vragen over deze leuke en veelzijdige functie? Dan kun je bij Coen Brouwer (Corporate Recruiter) terecht via 06-51156023.


Tips!

Blijf op vrijdagmiddag lekker hangen voor de uitgebreide borrel

 Successen vieren wij met het team!

 Je voelt je gelijk thuis bij Voordeeluitjes

*Wij kiezen onze nieuwe collega’s graag zelf. Acquisitie op basis van deze of andere vacature(s) is niet gewenst.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in