+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.
Laad meer vacatures

Support Engineer Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Hello Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij de communicatieve duizendpoot die moeiteloos schakelt tussen verschillende klanten en applicaties? Word jij enthousiast van het helpen van klanten met ICT-problemen? Dan hebben wij dé vacature voor jou! Hello Professionals is op zoek naar een energieke Support Engineer voor een innovatieve en vooruitstrevende opdrachtgever die zich richt op het leveren van IT-diensten en -oplossingen. 

En dat is nog niet alles: als je bij deze opdrachtgever gaat werken, kom je terecht in een omgeving waar je je nooit hoeft te vervelen. Er is een bruine kroeg aanwezig, een game floor met VR-race simulator, tafelvoetbal, biljart én zelfs een eigen gym. Hoe cool is dat? 




De opdrachtgever


Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging en wil je doorgroeien in de richting van cloud, virtualisatie of storage? Dan is onze opdrachtgever de perfecte plek voor jou! Of je nu net klaar bent met school of toe bent aan een nieuwe stap in je carrière, bij ons ben je aan het juiste adres. We heten je van harte welkom in ons team! 

Onze opdrachtgever is een toonaangevend IT-bedrijf dat totaaloplossingen biedt op het gebied van IT-infrastructuur, cloudservices, managed services en security, met de klant centraal in de aanpak. Het bedrijf heeft partnerships met vooraanstaande IT-leveranciers en beschikt over een eigen datacenter. De opdrachtgever richt zich op verschillende sectoren, waaronder de publieke sector, het onderwijs en de zorg. 

Als onderdeel van een uitdagend en divers IT-team van meer dan 14 IT-professionals, krijg je de kans om van elkaar te leren. Het kantoor is modern en uitgerust met de nieuwste IT-trends. Je werkt samen met het team op één afdeling. 




Werkzaamheden


Als Support Engineer bij deze opdrachtgever ben jij de held die eindgebruikers ondersteunt bij het oplossen van ICT-problemen. Of het nu gaat om Windows Desktop omgevingen, Virtualisatie, Storage en Back-up oplossingen of Android en iOS smartphones: jij hebt het in de vingers! Je bent een echte communicator en de klant staat bij jou op nummer 1. 

Je registreert, beoordeelt en lost calls op binnen de afgesproken dienstverlening. Als 1ste en/of 2e lijns Support Engineer bied jij remote ondersteuning en bewaak je de voortgang van incidenten en wijzigingen. Daarnaast signaleer je veelvoorkomende vragen, problemen en reacties, zodat deze in de toekomst voorkomen kunnen worden. 




Functie eisen


  • Afgeronde MBO IT-opleiding of voldoende relevante IT-werkervaring; 
  • Minimaal halfjaar relevante IT-werk en/of stage-ervaring; 
  • Kennis van Windows Desktop omgevingen en Active Directory; 
  • Begrip van virtualisatie, storage en back-up oplossingen; 
  • Je bent communicatief vaardig, enthousiast en leergierig. 


Arbeidsvoorwaarden


  • Betaald opleidingstraject van 12 dagen per jaar;
  • Uitstekende opleidingsmogelijkheden;
  • Salaris dat meegroeit met jouw kennis en certificeringen;
  • Leaseauto of reiskostenvergoeding;
  • 25 vakantiedagen;
  • 8,33% vakantiegeld;
  • Pensioenregeling;
  • En daarnaast gezellige borrels, uitjes en leerzame kennisdelingssessies.


Over Hello Professionals


Hello Professionals is dé IT-business partner gespecialiseerd in het verbinden van IT-talent met toonaangevende opdrachtgevers.

Als jij bij ons komt werken, ben je verzekerd van een betrouwbare werkgever waar jij je ambities kan waarmaken. Vanuit een vast dienstverband word je gedetacheerd, dit kan op zowel tijdelijke als op langdurige IT-opdrachten. Wij hechten grote waarde aan de continue ontwikkeling van onze IT-professionals. Door de uitgebreide opleidingsmogelijkheden blijf jij als IT-professional vooroplopen. Wij zijn ervan overtuigd dat gemotiveerde medewerkers het beste uit zichzelf halen en zien hiervan het bewijs dagelijks terug bij onze opdrachtgevers. De succesfactor hiervoor? Dat is de match op basis van bedrijfscultuur, waardoor ons team inmiddels gegroeid is naar meer dan 100 IT-professionals door het hele land.

De volgende stap in jouw IT-carrière begint bij Hello Professionals: Wij hebben jouw IT-droombaan!


Interesse?

Geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan gelijk op deze IT vacature!

Of ben je benieuwd naar een van onze andere ICT vacatures?  voor al onze IT-vacatures!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in