+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Huizen.
Laad meer vacatures

Junior Recruiter / Traineeship in Huizen Huizen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Aragon Search

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Stage / Traineeship

Vacatureomschrijving

ARAGON SEARCH: 'Company Builders & People Connectors'
Aragon Search richt zich op de werving & selectie van personeel voor ondernemingen binnen de Nederlandse maakindustrie inclusief haar buitenlandse vestigingen. Samen met onze opdrachtgevers bouwen we aan hun successen en leggen we verbindingen tussen mensen die daar gaan werken. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk opgebouwd binnen en buiten de Nederlandse Maakindustrie. Gezien de groei van onze organisatie zijn wij momenteel voor ons kantor in Huizen op zoek naar een

Junior Recruiter / Trainee in Huizen

Krijg jij energie van het ontdekken wat bedrijven en organisaties uniek maakt en het leggen van contacten met de mensen die daar werken of kunnen gaan werken? Ben je geïnteresseerd om je daar als Junior Recruiter in te ontwikkelen via een ‘on the recruitment job' traineeship? Dan zoeken wij jou!

Over het traineeship
Gedurende je traineeship ga je voor een periode van tenminste 6 maanden werken om je te ontwikkelen tot junior recruiter. Je leert functieprofielen voor het midden en hoger management van MKB bedrijven opstellen. Dit doe je door je te verdiepen in de organisatiestructuren en goed te begrijpen wat bedrijven uniek maakt. Vervolgens leer je vanuit deze kennis en inzichten functieprofielen op te stellen voor vacatures. Je leert begrijpen hoe een bepaalde bedrijfscultuur is te verbinden aan potentiële kandidaten. Ook onderzoek je waar kandidaten staan in hun carrière en hoe ze zijn te interesseren voor een volgende stap in hun carrière.

Met wie ga je werken
Je gaat onder supervisie van de MD samen met collega's uit het recruitment team in overzichtelijke stappen werken aan mooie opdrachten voor diverse opdrachtgevers. Hierin wordt je zowel vakinhoudelijk als in je persoonlijke ontwikkeling ondersteund. Daarnaast werk je samen met collega's die de branding van Aragon en de vacatures van opdrachtgevers verzorgen. Zij leveren tevens een bijdrage voor te organiseren netwerk events waaraan je mede de inhoud en doelgroep kunt bepalen.

Wat bieden wij:
  • Een bruto traineeship vergoeding van € 1500,- per maand op basis van 40 uur per week over een periode van zes maanden, met de mogelijkheid om bij gebleken geschiktheid door te groeien naar een vaste aanstelling
  • Een recruitment training met persoonlijke begeleiding
De mogelijkheden
Elk nieuw teamlid kan mee bouwen aan de toekomst; Er staat al een stevig fundament vanuit het internationale Executive Recruitment waar Aragon in meer dan tien jaar een breed netwerk aan klantrelaties in heeft opgebouwd. Je kunt hierin stapsgewijs je eigen bijdrage leveren waarin je de richting van je toekomst deels zelf kunt bepalen.

Gevraagd

Naar wie zijn we op zoek?
Je herkent je in onderstaande functie eisen en eigenschappen. Tik je niet alle boxen af maar heb je er wel heel veel zin in en denk je ons te kunnen overtuigen? Dan gaan we ook graag met je in gesprek!
  • Je zit in de afrondfase van een HBO studie of hebt deze net afgerond
  • Je hebt ambitie om je als recruiter te ontwikkelen en van daaruit verder door te groeien
  • Oprechte interesse om mensen te verbinden; Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan in het werken met mensen waarover je enthousiast kunt vertellen tijdens een kennismaking
  • Je bent een enthousiaste ambitieuze self starter die het overzicht weet te beehouden en doelen weet te bereiken
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, makkelijk in het leggen van contacten, zowel schriftelijk als telefonisch
  • Beschikbaarheid voor minimaal 16-40 uur; Vanuit ons kantoor in Huizen maar gedeeltelijk thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden.


Aanbod

Na een inwerkperiode behoort (gedeeltelijk) thuis werken tot de mogelijkheden.

Bedrijfsomschrijving

Aragon richt zich sinds 2012 op de werving & selectie van personeel voor ondernemingen binnen de Nederlandse maakindustrie inclusief haar buitenlandse vestigingen. Daarnaast biedt Aragon op project basis tijdelijke operationele en specialistische vakinhoudelijke ondersteuning bij plotseling vertrek of onverwachte uitval van medewerkers of ondernemingen die in een herstructurerings-, of groeifase zitten. Samen met onze opdrachtgevers bouwen we aan de successen van hun ondernemingen en leggen we verbindingen tussen mensen die daar gaan werken, externe partijen of mensen, (Ad Interimmers), die ze op project basis kunnen helpen. Daarnaast kijken we in de organisatie hoe we mensen beter met elkaar kunnen te verbinden.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk opgebouwd binnen en buiten de Nederlandse Maakindustrie. Dit netwerk stellen we graag open voor stagiaires en afstudeerders om praktische kennis en ervaring op te doen. We kennen onze opdrachtgevers, weten wat hun doelstellingen zijn en een daarvan is het goed zorgen voor hun personeel. Wij zijn trots dat ze een deel van het personeelsbeleid waaronder de aanname en begeleiding van gemotiveerde stagiaires aan Aragon overlaten. Vaak hebben bedrijven daar zelf geen tijd voor en vormt dit een van onze hoofdtaken bij onze opdrachtgevers waar we veel voldoening uit halen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in