+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
Laad meer vacatures

Parttime HR Administrator / HR Officer (3 - 4 dgn p/wk) Groei tot HR Adviseur Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 4.000 p/m

Vacatureomschrijving

Als HR Administrator/ HR Officer (parttime) werk je  in een veranderingsgezinde & groeiende organisatie. In deze afwisselende, zelfstandige functie heb je een eigen takenpakket, waarvoor jij de verantwoordelijkheid neemt. Voor de verschillende HR vraagstukken, die je ontvangt van medewerkers en managers, bied jij de juiste oplossing. Door jouw uitstekende talenkennis van de Nederlandse en Engelse taal, expertise & dienstverlenende instelling, weet jij de HR vragen te beantwoorden. Ook zorg je voor de juiste administratieve verwerking. Jouw HR werkzaamheden hebben betrekking op de gehele HR Cyclus; in-, door- en uitstroom:
  • Eerste gesprekspartner voor collega’s wanneer het gaat om HR-vraagstukken. Je geeft oplossingen voor en advies over de verschillende inhoudelijke HR vragen, zowel telefonisch/ face2face als per e-mail.
  • Administratieve support bieden aan onboarding en offboarding proces
  • Personeelsadministratie
  • Administratieve support HR Business partner betreffende de gehele HR-cyclus
  • Deelnemen aan verschillende (internationale) multidisciplinaire projecten. Denk bijvoorbeeld aan project diversiteit & inclusie.
In deze zelfstandige HR - baan, waarbij je nauw samenwerkt met jouw HR-collega’s, heb je alle ruimte om HR Adviseur werkzaamheden naar je toe te trekken. Geen dag zal hetzelfde zijn!
 

Gevraagd

HR Administrator/ HR Officer (parttime); je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar ervaring opgedaan in het HR Administratieve vak. Je hebt bijvoorbeeld gewerkt als HR operations specialist bij een shared service center of gewerkt in een HR Support/ Administrator rol . Je bent open, eerlijk, verantwoordelijk, accuraat, dienstverlenend, punctueel, integer en erg belangrijk; ’ je hebt een goed gevoel voor humor.’ MS Office kent weinig geheimen voor je en nieuwe (HR) systemen maak je jezelf snel eigen. Je bent administratief sterk en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Je voelt je thuis in een veranderingsgezinde, internationale werkomgeving. HR & Administratie combineer je graag. Indien je je wilt ontwikkelen in een Junior HR Business partner rol, is het mogelijk om bijvoorbeeld de volledige HR verantwoordelijkheid van een kleine entiteit op je te nemen.  
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Als HR Administrator/ Officer werk je parttime, 24 tot 32 uur per week. Mocht je nu minder uren per dag willen werken, bijvoorbeeld kinderen in de ochtenden naar school willen brengen en 4 x 6 uur willen werken, is dit ook bespreekbaar. Het is belangrijk dat je de vrijdag beschikbaar bent. Het betreft een HR administratieve baan, waarbij je indien gewenst je de komende maanden ook  werkzaamheden/ verantwoordelijken behorend bij de rol van junior HR Business partner aan jouw baan kunt toevoegen. Je werkt op een locatie in Leiden, waar je direct in contact staat met collega’s van de andere afdelingen en veelvuldig contact hebt met jouw internationale HR Collega’s. Er wordt een passend salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, geboden van E 3.000,- tot E 4.000,- bruto per maand. Bij gebleken geschiktheid, ontvang je een detacheringscontract via Career Factory tot januari 2024. Na deze periode is een dienstverband bij de organisatie een mogelijkheid.
 

Bedrijfsomschrijving

Als HR Administrator/ HR Officer (parttime) werk je vanuit een modern kantoorpand in Leiden en ben je onderdeel van een internationaal HR Team. Een nauwe samenwerking heb je met de HR Business partner, die ook werkzaam is vanuit Leiden en zich richt op de Benelux. Deze internationale, technische organisatie is continue in beweging en gericht op overnames, waardoor er ook uitdagingen in het HR vak liggen. Het is een Amerikaanse organisatie die al meer dan 100 jaar bestaat en een matrix structuur kent. Er wordt gewerkt vanuit drie locaties in (Midden en West) Nederland en in België. Ongeveer 180 medewerkers telt de Benelux in uitvoerende, technische, maar ook kantoor- functies. De cultuur laat zich het best omschrijven als: direct, betrokken, eerlijk, internationaal en resultaatgericht. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in