+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ridderkerk.
Laad meer vacatures

Secretaresse arboteam in Ridderkerk Ridderkerk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

ADXpert

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 2.185 - € 3.343 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Houd jij van een zelfstandige, ondersteunende rol én samenwerken in een hecht team? Blink jij uit in plannen, organiseren en het overzicht bewaren? Dit is je kans! Een leuk team van Arbo-professionals zoekt jou!

Waarom overstappen naar ADXpert?
Als secretaresse bij ADXpert ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van het Arbo-team, een team van bedrijfsartsen en casemanagers. Je werkt daarbij nauw samen met vier andere secretaresses. Binnen deze functie houd jij je onder andere bezig met:
  • Agendabeheer en het plannen van afspraken;
  • Het onderhouden van diverse contacten met werkgevers en hun werknemers, zowel telefonisch als via e-mail;
  • Voorbereiden en bijwonen van overleggen en vergaderingen;
  • Bewaken en opvolgen van actiepunten en deadlines in de processen;
  • Administratief ondersteunen van de certificering en jaarlijkse audit.
Naast je vaste taken en verantwoordelijkheden denk je proactief mee over hoe je het Arbo-team verder kunt ondersteunen en signaleer je zelf waar je werk uit handen kunt nemen. Je bent dus een échte spin in het web en jouw eigen inbreng wordt enorm gewaardeerd. De dynamische werkomgeving vereist een grote mate van zelfstandigheid en organisatietalent. Je wordt onderdeel van een hecht team met als motto: ‘kennis delen is vermenigvuldigen'. Binnen ADXpert heeft elk team één of meerdere secretaresses. Met hen ga je (ook) samenwerken. Door overleg, het bijwonen van bijeenkomsten en kennissessies leren we van elkaar en inspireren we elkaar.

Gevraagd

Wat breng jij mee als secretaresse?
Je hebt een secretariële opleiding en bij voorkeur mbo+/hbo werk- en denkniveau. Verder treffen we op jouw cv werkervaring aan in het secretarieel ondersteunen van een team. Heb je medisch secretariële ervaring, dan is dat een pré.

Je bent in staat om zelf prioriteiten te stellen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je blinkt uit in de Nederlandse taal en hebt een uitstekende typvaardigheid. Nauwkeurig werken is voor jou vanzelfsprekend. Je bent dienstverlenend, klantgericht en flexibel, maar durft ook je grenzen aan te geven. Je bent stressbestendig, initiatiefrijk en kunt goed omgaan met deadlines.

Aanbod

Wat kun jij van ons verwachten?
Bij ADXpert hebben we alle disciplines onder één dak. We ontzorgen werkgevers met oplossingsgerichte verzuimbegeleiding: pragmatisch en toekomstgericht. Met een team van arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, coaches en casemanagers. Ons team weet wat werkt. Dit doen we met compassie, daadkracht en tempo.

Je zult ons leren kennen als flexibel, je werkdagen en tijden bepalen we in overleg. Wij werken vanuit christelijke waarden en wij waarderen meedenken en ondernemerschap.
Wij zorgen voor de middelen en systemen zodat je je werk efficiënt kunt doen. Afhankelijk van je opleiding, ervaring en leeftijd ontvang je een salaris tussen de € 2.185 – €3.343 inclusief 8% vakantiegeld (maandelijks uitbetaald). Daarnaast ontvang je een werkgeversbijdrage voor een moderne, flexibele pensioenregeling en een winst gerelateerde eindejaarsuitkering.

Salaris

€ 2.185 - € 3.343 p/m
inclusief 8%vakantiegeld (maandelijks uitbetaald).
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in