+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Customer Service Medewerker Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

RED Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.260 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Altijd al willen werken in dé Rotterdamse haven? Wie weet ga jij wel binnenkort aan de slag als Customer Service Medewerker(t) op de fruitafdeling!

In jouw rol als Customer Service Medewerker ben jij een belangrijke schakel binnen de organisatie. Je bent onderdeel van het Customer Service team, samen met Front Office en Back Office Medewerkers. Samen zorg je ervoor dat alles omtrent de opslag en verplaatsing van goederen tiptop geregeld wordt. Dagelijks houd je je bezig met uiteenlopende taken aangaande de klanten. Je plant de orders, maakt deze aan in het systeem en zorgt ervoor dat alle boekingen van vervoerders en dagelijkse planningen overzichtelijk blijven. Je lost niet alleen de problemen en klachten van jouw klanten op, maar bent ook het aanspreekpunt voor vragen over bijvoorbeeld orders of levertijden. Ook de afdeling Operations neemt contact met jou op als ze vragen of problemen hebben met orders. Binnen het Customer Service team werk je veel zelfstandig, maar kun je altijd om hulp vragen bij je collega’s van de Front Office en Back Office.

Over onze opdrachtgever
Onze opdrachtgever biedt innovatieve en duurzame totaaloplossingen in de supply chain voor temperatuur gecontroleerde voedselproducten. Daarnaast verzorgen ze zowel koel- en vriesopslag als keur- en crossdock faciliteiten. En het Customer Service team zoekt uitbreiding!

Gevraagd

Jij levert Service met een hoofdletter ‘S’ en bent dus accuraat en dienstverlenend. Maar let op: het is soms ook belangrijk om nee durven te zeggen tegen een klant, als er écht geen oplossing is. Gelukkig ben jij iemand die kansen en mogelijkheden ziet in plaats van problemen en dus zal ‘’nee’’ niet vaak in jouw woordenboek voorkomen. Tijdens alle hectiek weet je de rust goed te bewaren en je behoudt het overzicht op de drukke momenten. Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die minimaal 32 uur per week beschikbaar is. Ben jij 40 uur per week beschikbaar? Dan is dat helemaal super! Verder beschik je over:
  • Een afgeronde mbo-4 opleiding in logistieke richting:
  • Minimaal 3 jaar ervaring als Customer Service Medewerker;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Aanbod

Je komt te werken binnen een uitdagende en dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Binnen de organisatie staan persoonlijke groei en ontwikkeling centraal. Daarom krijg je voldoende ruimte en steun om je te ontwikkelen en te groeien als individu. Als je eenmaal bent aangenomen dan start je met een contract voor 7 maanden en bij goed functioneren wordt deze omgezet in een vast dienstverband. Verder kun je rekenen op:
  • Een salaris tussen €2.500,- en €3.260,- bruto; afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • 28 vakantiedagen:
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden als een pensioenregeling en premievrije WIA- en ANW-verzekering.
Interesse?
Herken jij jezelf in deze vacature en ben jij dé Customer Service Medewerker die wij zoeken? Vergeet dan niet te solliciteren! Heb je eerst nog vragen voordat je solliciteert? Lisa vertelt je graag meer over de functie en het bedrijf. Wij zijn te bereiken via 010-3182840 of stuur een mailtje via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Houd er rekening mee dat een referentiecheck onderdeel is van onze sollicitatieprocedure. Verder kan een assessment ook onderdeel zijn van je sollicitatie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in