+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Uden.
Laad meer vacatures

Schilder Uden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Bij ons vind je een nieuwe kans als schilder in Oost-Brabant. Je gaat werken aan verschillende projecten, van huizen tot grotere klussen. We zoeken de beste plek voor jou, waar je kunt doen waar je goed in bent. Ook als je nog niet zoveel ervaring hebt, zijn er opties. Je krijgt een goed salaris en kunt kiezen hoe vaak je betaald wilt worden. We helpen je met pensioen opbouwen en bieden de kans op een vast contract. Plus, je kunt punten sparen voor leuke dingen door te werken. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging als schilder in Oost-Brabant? Bij ons vind je werk bij een opdrachtgever in jouw regio, waar je zowel particuliere woningen laat stralen als deel uitmaakt van een team voor grootschalige projecten. We streven ernaar om de perfecte match te vinden, zodat jouw vaardigheden optimaal tot hun recht komen. Je takenpakket omvat verschillende werkzaamheden, van voorbereidend werk tot gronden, aflakken, houtrot- of betonreparatie, behangen en zelfs glaszetten. Jij geeft aan waar je goed in bent, en wij vinden de juiste plek voor jou als schilder.


Ben jij het?

We verwelkomen ervaren schilders die zelfstandig kunnen werken, maar ook openstaan voor teamwork. Zelfs als je weinig of geen ervaring hebt, hebben we mogelijkheden voor jou! Het is belangrijk dat je je redelijk kunt uitdrukken in het Nederlands en in het bezit bent van een rijbewijs B en een VCA-certificaat. Als je nog geen VCA-certificaat hebt, bieden we je de mogelijkheid om dit kosteloos via Faber te behalen of te vernieuwen.


Wat wij bieden

We belonen je met een salaris op basis van je kennis, vaardigheden en ervaring als schilder, met een bruto maandbedrag tussen €2.600,- en €3.300,- en de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je bouwt pensioen op volgens een regeling die bij jou past, en bij goed functioneren kun je snel een vast contract verwachten. We streven ernaar om je zo snel mogelijk te plaatsen bij een opdrachtgever waar je met plezier aan de slag gaat. Daarnaast hebben we ons spaarsysteem, waarmee je met elk gewerkt uur punten kunt sparen voor gereedschappen, cadeaus en uitjes. Je kunt jaarlijks kosteloos meerdere cursussen volgen om je vaardigheden verder te ontwikkelen, en we zien je graag bij onze jaarlijkse barbecues en borrels!


Waar jij werkt

Bij Faber gaan we voor jou als schilder op zoek naar een werkplek die perfect bij je past, zodat je elke dag met plezier naar je werk gaat. We blijven regelmatig met elkaar in contact om ervoor te zorgen dat je tevreden bent en dat al je vragen worden beantwoord. Neem snel contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden die we voor jou als schilder hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in