+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veenendaal.
Laad meer vacatures

Klantenservice medewerker Veenendaal Veenendaal

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Flox

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 37 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.350 - € 2.400 p/m

Vacatureomschrijving

Stralende klantenservice medewerker, wij zoeken jou! Jouw stem maakt de dag van elke klant goed. Jij vindt je werk belangrijk, maar het is nog belangrijker voor jou is dat de klant de telefoon er met een enorme glimlach oplegt. Jij bent in het bezit van extra lange voelsprieten en hebt daardoor een goed beeld van wie er aan de andere kant van de telefoon aanwezig is . Door dit beeld kun je precies inspelen op de behoeften van je klant. Jij krijgt energie van een combinatie tussen administratief werk, telefonisch contact en een stukje agendabeheer.
Zit jij al met de telefoon in je hand? Zie jij jezelf al zitten in een leuk team met een gaaf kantoor? Lees dan snel verder, want dan is dit jouw droombaan!


Wat krijg jij als klantenservice medewerker?

Wij vinden het belangrijk dat iedereen gewaardeerd wordt en krijgt wat hij/ zij verdient. Daarom kun jij het volgende verwachten:

  • Een startsalaris tussen de €2.350 en €2.400 bruto.
  • Het uitzicht op een vaste baan, waarbij je een vast contract mag ondertekenen!
  • Veel flexibiliteit, je werkt minimaal 16 en maximaal 37,5 uur per week. Je uren zijn zelf in te delen. Halve dagen, schooltijden, het is allemaal bespreekbaar!
  • Persoonlijke coaching op ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.
Hier ga jij aan de slag:

Het bedrijf waar jij als telefoniste aan de slag gaat is een overkoepelend bedrijf die de klantenservice oppakt voor diverse autodealers. Dit bedrijf is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt in Nederland 17 verschillende automerken. Zij staan voor klanttevredenheid en medewerker tevredenheid. Onze opdrachtgever in Veenendaal belt vanuit de klantenservice inbound en outbound klanten voor service gerelateerde planning en afspraken. Een beetje uitdaging ga jij dus niet uit de weg!


Aan de slag als klantenservice medewerker

Jij mag je contract gaan ondertekenen bij één van de grootste automotive retail organisaties van Nederland. Maar wat ga jij daadwerkelijk voor dit bedrijf betekenen? Dat gaan wij je vertellen!

Je kent het vast wel, dat ene moment in het jaar dat je auto naar de APK moet, er een bandenwissel nodig is of er andere service gerelateerde zaken verleend moeten worden. Als telefoniste met een hartelijk karakter ga jij deze klanten helpen. Je staat hen vriendelijk te woord en geeft de klant deskundig advies, je plant de afspraak in en verwerkt deze administratief. De autodealer die klant is bij het automotive bedrijf ontlast jij hiermee, jij regelt namelijk alles voor hem en bent het aanspreekpunt voor zowel de klant als de dealer.


Wat verwachten wij van jou als klantenservice medewerker?

Een grote glimlach en een vriendelijke stem! En uiteraard een flinke dosis inzet, motivatie en enthousiasme. Hier hechten wij meer waarde aan dan een opleiding of ervaring. Wil jij graag leren? Ben jij een tikkie commercieel ingesteld en wil je graag scoren? Ben je gedreven? Dan willen we jou heel graag spreken! Ook is het belangrijk dat je sociaal vaardig bent, je in teamverband kunt werken en communicatief sterk bent in woord en schrift.


Enthousiast geworden over de vacature klantenservice medewerker in Veenendaal?

We hopen dat deze vacature jouw interesse wekt en zien je graag op de koffie! Wil je meer informatie? Of heb je nog vragen? Bel, app of mail gerust!

Wil je direct solliciteren? Maak dan gebruik van het sollicitatieformulier op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in