+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

HuisSupporter Amsterdam Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Evean

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 8 - 24 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,29 - € 17,71 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Werken in de zorg zonder diploma? Dat kan bij diverse locaties van Evean in Amsterdam Noord! Hier kun je aan de slag als HuisSupporter. Hiervoor is geen jarenlange opleiding nodig, want wij leren jou in een paar weken alles wat je moet weten. Interessant? Lees gauw verder over de vacature HuisSupporter Amsterdam
 
Thuis bij Evean, hier kom je te werken 
Op twee van onze locaties in Amsterdam Noord kun je aan de slag als HuisSupporter

In het Eduard Douwes Dekkerhuis (EDD), vlakbij winkelcentrum Banne Centrum. Het heeft een bushalte op loopafstand. Je kunt hier vrij parkeren als je met de auto komt. Kom je op de (elektrische) fiets of scooter, dan stal je deze veilig in de overdekte en afgesloten fietsenstalling, met laadpalen! 

Er zijn 4 PG afdelingen (waar mensen wonen met een vorm van dementie) 4 Somatische afdelingen (waar mensen wonen met een lichamelijke beperking), 1 revalidatie afdeling en een Verzorgingshuis. Elke doelgroep heeft zijn eigen charmes en uitdagingen. Samen kijken we welke doelgroep het beste bij jou past. 

Maar ook in het Korthagenhuis, een verzorgingshuis vlakbij Station Noord. Naast de vaste bewoners verblijven hier ook cliënten voor kortere periode bijvoorbeeld na een operatie.

Ook hier zijn twee PG groepen waar ouderen met dementie wonen. Zij krijgen een dagstructuur aangeboden krijgen. 

Daarbij komt dat de activiteiten in het Korthagenhuis ook door buurtbewoners worden bezocht, wat deze locatie middenin de samenleving zet. Het merendeel van de medewerkers komt uit de nabije omgeving, waardoor de sfeer door iedereen gewaardeerd én gevoeld wordt. 
Direct naast het Korthagenhuis is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Dit is de rol van je leven, want 
Bij de locaties van Evean staat het thuisgevoel voorop. Daarom vinden wij, buiten de benodigde zorg, welzijn een belangrijk onderdeel. Dat er iemand is die onze cliënten support biedt. Een luisterend oor en een schouder om op te leunen, maar vooral ook tijd voor gezelschap, voor ontspanning en gezelligheid. Hoe mooi is het dat jij deze support kan bieden aan onze cliënten. Dit doe je onder andere door de volgende werkzaamheden: 

  • Hulp bij de dagelijkse verzorging, zoals bijvoorbeeld ondersteuning bieden bij het wassen, aankleden en de toiletgang (hier krijg je sowieso trainingen voor). 
  • Welzijn: In de praktijk betekent dit dat jij verder gaat wanneer de collega van de zorg door moet naar de volgende cliënt. De extra aandacht en het praatje terwijl je nog even de nagels lakt, de haren netjes doet of een baard verzorgd. Waar het eigenlijk om gaat; Jij tovert een glimlach op het gezicht van de client, jij bezorgt dat kleine geluksmoment die die dag net een beetje mooier maakt. Omdat je de client écht leert kennen, weet jij wat hiervoor nodig is. Een arm om een schouder, samen naar die ene foto kijken, het juiste liedje op de radio, of juist in stilte genieten van een moment; 
  • Lichte huishoudelijke werkzaamheden zoals een bed opmaken, of het schone wasgoed in de kast leggen; 

Hoe zorgt Evean voor jou 
Wanneer je bij Evean in dienst treedt als HuisSupporter Amsterdam, dan krijg je het volgende 

  • Een salaris volgens CAO VVT FWG 20 euro 2.236,57 tot euro 2.772,02 o.b.v. een fulltime dienstverband (uurloon van € 14,29 tot € 17,71);
  • Een contract voor 8 uur tot 24 uur per week voor 12 maanden (met de intentie tot verlenging van het contract voor onbepaalde tijd/vast contract); 
  • Een reiskostenvergoeding conform CAO VVT. 
  • De mogelijkheid om aan de slag te gaan op de locatie(s) die jij wilt.

Naast een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een goede balans tussen werk en privé. Je start niet vroeger dan 08.00 uur ’s ochtends. Een late dienst stopt om 22.00 uur ’s avonds. Dit betekent dat jij ochtend-, middag-, of avonddiensten werkt. We willen graag dat je minimaal 2 diensten per week komt werken. Dit mogen diensten zijn van 4 uur, maar ook van 6 uur zijn. Werken onder schooltijden behoort dan ook tot de mogelijkheden. 

Wij zorgen ervoor dat je van een goede start wordt voorzien. Er wordt een goede inwerkperiode verzorgd, waarbij je kennis maakt met de verschillende doelgroepen, afdelingen en vormen van zorgverlening binnen de locatie. Je zal diverse trainingen krijgen. Specifiek voor de functie HuisSupporter Amsterdam, maar we bieden je ook de kans om door te groeien naar bijvoorbeeld de functie helpende, verzorgende of begeleider Welzijn. 

Wat neem je mee? 

  • Je beschikt over VMBO / MBO niveau 1 werk en denkniveau en bent bereid de aangeboden trainingen te volgen; 
  • Passie voor de zorg, of in dit geval Welzijn. Het klinkt cliché, maar dat maakt het niet minder belangrijk; Jij leeft ervoor om de cliënten een fijne dag te bezorgen; 

Enthousiast? Ja, natuurlijk! 
Daarom reageer je eenvoudig via de sollicitatiebutton op de vacature HuisSupporter Amsterdam. 
 
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jaimie Sachs Recruiter via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. 
Je kunt reageren op de vacature HuisSupporter Amsterdam zolang deze op onze website gepubliceerd staat. 

Boventallige medewerkers en vrijwillige herplaatsingskandidaten hebben een voorrangspositie in de selectieprocedure. Indien je een voorrang kandidaat bent, verzoeken wij je om dit duidelijk te vermelden in de motivatie. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in