+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Specialiteiten kok Japanse keuken Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Noori Fusion Restaurant

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 p/m

Vacature in het kort

Noori Fusion Restaurant zoekt een kok met passie voor de Japanse keuken. Je gaat aan de slag met het bereiden van heerlijke Japanse gerechten volgens traditionele recepten. Je zorgt ervoor dat bestellingen perfect worden klaargemaakt en mooi worden opgemaakt. Ook help je mee met het bedenken van nieuwe gerechten. Je werkt met verschillende kooktechnieken en zorgt dat alle ingrediënten van topkwaliteit zijn. Een unieke kans om jouw liefde voor koken te laten zien! Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Noori Fusion Restauant zoekt een Specialiteiten kok Japanse keuken niveau 3 - Bereiden van Japanse gerechten/gerechtengedeelten volgens traditioneel Japans recept en planning. - Doorgeef gereed (laten) maken van bestellingen door het uitvoeren van à la minute kookwerkzaamheden. - Portioneren en garneren volgens vastgelegde instructie met betrekking tot ingrediënten, receptuur, werkmethoden en uiterlijke presentatie. Daartoe o.m. verrichten van voorbereidende werkzaamheden, beoordelen van de te gebruiken ingrediënten op kwaliteit. - Bijdragen aan ontwikkeling van garnituren en voorstellen aan directe chef. - Beheersen van diverse basis onderdelen binnen de Japanse keuken als, Yaki-ba (grill), Ten- mai (tempura), Ita-ba (verse vis bewerken), Zen-sai (voorgerechten) en Ni-kata (koken). Versheid vis controleren. Vis fileren met juiste snijtechniek. - Rijst op juiste smaak behandelen en koken, beheersen van verschillende rijstrol technieken, opmaak technieken en goede beheersing van bewaartechnieken.

Gevraagd

Minimaal 2 jaar werkervaring in de Japanse keuken , een afgeronde specifiek Japanse koks opleiding MBO 3 niveau .

Aanbod

Salaris volgens horeca CAO , Werktijden: in overleg , Maaltijdvergoeding / opleidingsmogelijkheden zijn bespreekbaar Solliciteren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in