+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Klachtbehandelaar klantenservice Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ANWB

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.185 - € 3.282 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie als klachtbehandelaar bij de grootste vereniging van Nederland, maak je echt verschil. Je helpt klanten met verschillende problemen, van lidmaatschapsklachten tot schadeclaims. Jouw doel is elke klacht om te zetten in een positieve ervaring. Je krijgt de vrijheid om oplossingen op maat te bieden en problemen echt aan te pakken. Van begin tot eind ben jij verantwoordelijk voor het oplossen van klachten en het tevreden stellen van klanten. Dit is jouw kans om te groeien en een expert te worden in klantenservice. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Waar anders heb je in de klachtenservice zo’n impactvolle baan dan bij de grootste vereniging van Nederland? Als klachtbehandelaar in Den Haag (en deels vanuit huis) zorg je dat de klanten die je spreekt zich begrepen voelen. Je zet elke klacht om in een positieve ervaring. Ontwikkel jij je tot expert klachtbehandelaar?


Als Klachtbehandelaar houd jij je met de volgende zaken bezig:

  • Jij bent er voor alle afdelingen van de ANWB. Van een klacht over lidmaatschapsvoorwaarden tot een melding over de Wegenwacht die schade heeft veroorzaakt aan een auto; de dossiers zijn divers!

  • Je krijgt de vrijheid om maatwerk te leveren en eerlijke oplossingen te vinden. Misschien een factuur schrappen uit coulance of een extra service aanbieden? Jij hebt de regie om erkenning te geven waar dat nodig is.

  • We streven ernaar om zoveel mogelijk klachten in één keer op te lossen. Is er grondiger onderzoek nodig? Dan ben jij de coördinator daarvan. Zo houd je de klant op de hoogte en documenteer je alles in het dossier.

  • Van het eerste contact met de klant tot de uiteindelijke oplossing, jij bent van a tot z verantwoordelijk voor je eigen dossiers. En hebt dus volledig de kans om een negatieve ervaring om te buigen naar een positieve!

Als klachtbehandelaar bij ANWB krijg je te maken met een breed scala aan uitdagingen. Je lost niet alleen verkeerde afschrijvingen op, maar staat ook klaar voor nieuwe leden die het niet eens zijn met verhoogde inschrijfgelden. Of het nu gaat om moeilijk bereikbare alarmcentrales, verlate slepers, lompe garagisten of ontbrekende vervangende auto's; jij bent de sleutel tot het oplossen van deze uitdagingen en het bieden van een uitstekende service aan onze leden.



Gevraagd

Als Klachtbehandelaar handel je zelfverzekerd en kalm onder druk. Met jouw empathische houding en communicatie naar klanten en collega’s werk en denk jij oplossingsgericht. Jouw vermogen om zelfstandig en effectief te werken, samen met een positieve, klantgerichte instelling, maken jou de perfecte aanvulling voor ons team.

Daarnaast vragen we het volgende van je:

  • Inlevend vermogen en een oplossingsgerichte houding;

  • Goede communicatieve vaardigheden; zowel mondeling als schriftelijk;

  • De kracht om ook in uitdagende gesprekken standvastig te blijven.

#LI-RV1



Aanbod

  • Bruto maandsalaris tussen €2.185,- en €3.282,- (o.b.v. 38 uur, schaal 8) en een eindejaarsuitkering van 5,58%
  • Prima pensioenregeling
  • Korting op verschillende ANWB-producten en -diensten
  • Volop trainings-, opleidings-, en ontwikkelingsmogelijkheden bij onze ANWB Academie
  • Goede voorzieningen om thuis te werken en een thuiswerkvergoeding van €2,35 per dag (onbelast) – de ANWB is voorstander van het hybride werken
  • 25 verlofdagen en 13 adv-dagen per jaar op basis van 40-urige werkweek. Ook kun je sparen voor extra verlof


Bedrijfsomschrijving

Dankzij het het persoonlijke 1-op-1 inwerktraject, voel jij je snel thuis in je rol. En of je nu wilt sparren over een dossier of gezellig samen wilt lunchen, met 18 fijne collega’s in je team zit dat wel goed. Werk je een dag vanuit huis? Ook dan heb je regelmatig contact. Onder andere met je teamleider, die voor je klaarstaat als je een vraag hebt. Wil je in de toekomst doorgroeien? Dat kan! Pak bijvoorbeeld als medior klachtbehandelaar ook complexe en buitenlandse cases op. Of ontwikkel je tot senior en geef leiding aan collega’s. Het leuke aan een grote organisatie als de ANWB? De eindeloze ontwikkelmogelijkheden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in