+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deurne.
Laad meer vacatures

Schilder Deurne

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Zoek je een nieuwe uitdaging als schilder in Oost-Brabant? Bij ons werk je in je eigen omgeving en kies je of je liever aan kleine of grote projecten werkt. Je doet verschillende schilderklussen, zoals houtrot- of betonreparatie. Ook als je nog niet zoveel ervaring hebt, ben je welkom. We helpen je groeien door gratis cursussen. Plus, je kunt sparen voor leuke cadeaus met ons spaarprogramma. Samen vieren we successen met jaarlijkse barbecues en borrels. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Wil jij een nieuwe stap zetten in jouw carrière als schilder in Oost-Brabant? Jij gaat aan de slag in jouw eigen regio bij een opdrachtgever die perfect met jou matcht. Of je nu het liefst particuliere opdrachten oppakt of aan de slag wil bij grootschalige projecten, jij zorgt er altijd voor dat op een nette en verantwoordelijke manier gewerkt wordt. Je takenpakket als schilder kan variëren van algemene schilderwerkzaamheden tot houtrot- of betonreparatie, behangen en/of glaszetten.


Ben jij het?

Jij bent een schilder met al enige ervaring binnen het vakgebied. Je hebt de kennis om zelfstandig aan het werk te gaan, maar werkt eventueel ook graag samen met jouw collega's om grotere projecten aan te pakken. Ook als jij nog weinig of helemaal geen ervaring hebt kun je bij ons terecht! Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal redelijk beheerst en in het bezit bent van een rijbewijs B en een VCA-certificaat. Eventueel kun je het VCA kosteloos via Faber behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

·        Een brutosalaris tussen de €2.600,- en €3.300,- per maand, afhankelijk van jouw vaardigheden en ervaring als schilder ·        Uitbetaling van je salaris per week of per vier weken ·        Pensioenopbouw naar eigen keuze (BPF of Stipp) ·        Mogelijkheden tot een vast contract op korte termijn ·        Je continu blijven ontwikkelen met onze cursussen en bijscholing, vrij van kosten ·        Het Faber-spaarprogramma, waarmee je ieder werkuur spaart voor cadeaus, gereedschappen en weekendjes weg ·        Jaarlijkse barbecues en borrels met alle collega’s van Faber


Waar jij werkt

Als schilder ga je bij Faber aan de slag aan projecten die passen bij jouw wensen en vaardigheden. We zijn iedere dag bereikbaar voor jou om ervoor te zorgen dat je altijd met plezier en zonder zorgen naar je werk blijft gaan en op de goede plek zit.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in