+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Schilder Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.900 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Als schilder ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de renovatie van bestaand vastgoed voor onze opdrachtgever. Je maakt deel uit van een stabiel team en voert boeiende projecten uit. Je taken omvatten onder andere voorbereidende werkzaamheden, grondwerk, aflakken en houtreparaties.


Ben jij het?

Met minimaal drie jaar ervaring, bij voorkeur in onderhoud en renovatie, ben jij de professional die we zoeken. Het behandelen van bewoners en hun eigendommen met respect is voor jou vanzelfsprekend. Je werkt altijd op een nette en veilige manier. Dagelijks streef je ernaar om jezelf te verbeteren; je bent leergierig en wilt je ontwikkelen tot een nog betere schilder!


Wat wij bieden

Op basis van jouw kennis, vaardigheden en ervaring bepalen we samen aan de hand van de schilders-cao een salaris tussen €2.600,- en €2.900,- bruto per maand, met de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je bouwt pensioen op volgens een pensioensregeling naar eigen keuze, en bij goed functioneren kun je snel uitzien naar een vast contract. We willen dat je zo snel mogelijk aan de slag gaat bij een geschikte opdrachtgever waar je met plezier kunt blijven werken. Daarnaast ben je meerdere keren per jaar welkom om kosteloos een cursus bij ons te volgen en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Als extra beloning spaar je met elke werkdag punten die je kunt inruilen voor leuke cadeaus, van gereedschappen tot weekendjes weg! Bovendien kijken wij, samen met jouw collega's van Faber, uit naar jouw aanwezigheid op de jaarlijkse barbecue en kerstborrel.


Waar jij werkt

Als vakkracht bij Faber ga je aan de slag bij een opdrachtgever die perfect bij jou past en projecten heeft bij jou in de buurt. We zijn elke dag bereikbaar, zodat we er samen voor zorgen dat je met plezier en zelfvertrouwen aan het werk bent. Neem snel contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden die wij voor jou in petto hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in