+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Diemen.
Laad meer vacatures

Parttime klantenservice medewerker Manpower Amsterdam Diemen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Manpower

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 12 - 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 13,27 - € 13,50 p/u
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Zoek je een flexibele bijbaan die je makkelijk kunt combineren met je leven? Wij hebben de perfecte kans voor jou! Als klantenservice en recruitment medewerker bij ons, kun je zelf bepalen wanneer je werkt. Je helpt mensen met verschillende vragen en zorgt dat ze blij zijn. Plus, je hebt toegang tot veel online trainingen om nog beter te worden in je werk. Klinkt goed toch? Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je op zoek naar een bijbaan die je kunt combineren met je studie, hobby of andere baan? Een flexibele baan waarij je zelf je beschikbaarheid kan opgeven? Stop maar met zoeken want wij hebben die baan voor jou! Manpower zoekt een parttime klantenservice medewerker. In deze functie ben je zowel in de klantenservice als in recruitment actief. Voor je inzet kun je rekenen op een brutosalaris tot wel € 13,50 per uur, vergoeding van je reiskosten, de mogelijkheid om vanuit huis te werken en nog veel meer! Is je interesse gewekt en wil je meer weten? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog!

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar een parttime klantenservice medewerker voor Manpower Amsterdam.

Als klantenservice- en recruitmentmedewerker fungeer je als eerste aanspreekpunt voor alle kandidaten en flexmedewerkers met vragen. Gedurende jouw werkdag ben je telefonisch beschikbaar om iedereen bij te staan. Je hebt te maken met een diversiteit aan gesprekken, variërend van vragen over openstaande vacatures en sollicitatieprocedures tot vragen van flexmedewerkers over loonstroken en salaris. Via telefoon, e-mail en chat ben jij als contactcenteragent recruitment verantwoordelijk voor de tevredenheid van onze kandidaten en flexmedewerkers. Jouw taak is ervoor te zorgen dat zij snel en adequaat worden geholpen.

Dit krijg je
  • Brutosalaris van € 13,27 tot € 13,50 per uur
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer
  • Parttime baan van 12 tot 24 uur per week beschikbaarheid (meer mag ook)
  • Flexcontract bij Manpower
  • Gratis ontwikkelingsmogelijkheden via Manpower Academy (meer dan 200 online trainingen)
  • Pensioenopbouw via Manpower 
  • Flexibel rooster, afhankelijk van de beschikbaarheid die je zelf opgeeft.
  • De mogelijkheid om deels vanuit huis te werken (met thuiswerkvergoeding)


Gevraagd

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels (vanwege het vele contact met Nederlandstalige- en Engelstalige kandidaten)
  • Bereid om veel te bellen met kandidaten
  • Minimaal 12 uur per week beschikbaar
Het is handig, hoewel niet vereist, als je woont in de omgeving van Amsterdam, Alkmaar, Haarlem of Diemen. Dit kan namelijk reistijd besparen.

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Solliciteer dan vandaag nog voor de vacature sluit en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Robin van Loon via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 088 282-8128.

Bedrijfsomschrijving

Het CORE van Manpower is gevestigd in Diemen. Hier staat werving en selectie centraal. Binnen het CORE werken diverse teams die zich elk op een ander aspect van recruitment concentreren. Het is een diverse en dynamische groep collega's, waarin verschillende talenten samenkomen en elkaar aanvullen. Bij Manpower wordt veel waarde gehecht aan jouw unieke talent en is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, met regelmatige trainingsmogelijkheden.

Tussen de werkzaamheden door kun je genieten van de lunch in onze kantine, waar wekelijks een gevarieerd menu wordt geserveerd. Of je kunt even pauzeren op ons balkon in de zon. De werksfeer bij Manpower is uitstekend: we organiseren regelmatig teamuitjes en gezellige vrijdagmiddagborrels.

Reis je met het openbaar vervoer? Het metrostation bevindt zich op loopafstand. In de nabije omgeving van het kantoor vind je alles wat je nodig hebt: een supermarkt, een leuke lunchroom en aan de overkant een gezellig hotel waar je na het werk prima kunt ontspannen met collega's.

Werktijden
De werktijden zijn van 8.30 en 18.00 uur. Je werkt 12 tot 24 uur per week (meer mag ook).
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in