+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.
Laad meer vacatures

Medewerker Front Office/Klantenservice Ede

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

FiDES vastgoedmanagement

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.100 - € 2.675 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie ben je het gezicht van ons bedrijf en werk je elke dag met verschillende taken. Je helpt klanten via de telefoon en e-mail, en zorgt dat hun vragen goed beantwoord worden. Ook meld je problemen en zorg je dat ze opgelost worden. Je werkt met gegevens van huizen en helpt met de administratie. Plus, je kijkt of het werk goed gedaan wordt. Dit alles doe je in een team en met een glimlach voor onze klanten. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Zoek je een uitdagende baan met een breed takenpakket waar je veel input mag leveren? Laat je je niet zo snel van de wijs brengen in een hectische omgeving, blijf je onder alle omstandigheden relaxt, vriendelijk en klantgericht? Sta je graag klanten te woord en werk je graag met je collega's samen? Dan hebben wij jouw droombaan!

Dit worden je werkzaamheden
Je bent ons visite kaartje en verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de front office. Je behandelt allerlei vragen die via telefoon en e-mail bij jou binnen komen. Je bent dienstverlenend, je kan goed luisteren en vraagt (technisch) door om het probleem inzichtelijk te krijgen, zodat je een reparatieverzoek zo volledig mogelijk kunt uitzetten. Binnenkomende telefoon en mail beoordeel jij en zet je uit naar de juiste medewerker. Deze werkzaamheden doe je voor voor appartementcomplexen (VvE's en verhuurcomplexen) die we beheren.
  • Je meldt eenvoudige schades bij de verzekering en/of tussenpersoon.
  • Je verwerkt en controleert of de reparatieverzoeken zijn uitgevoerd.
  • Verwerken van administratie t.b.v. een VvE zoals NAW gegevens, KvK inschrijvingen, correspondentie m.b.t. de vergaderingen en onderhoudswerkzaamheden, notuleren tijdens een ALV etc.
  • Je voert op verzoek van de VvE Beheerder steekproeven uit op overeengekomen contractwerkzaamheden en -frequenties.
  • Je inventariseert en archiveert in Twinq bouwkundige en installatietechnische gegevens van de VvE's.


Gevraagd

Wie wij zoeken
Je bent een enthousiast persoon die er zin in heeft om bij een bedrijf te werken dat een no-nonsense instelling. Je bent een sociaal vaardig, assertief en je hebt een gezonde dosis overtuigingskracht. Organisatorisch ben je sterk, een beetje stress kan je prima handlen en je gaat oplossingsgericht te werk. Zelfstandig werken, maar zeker ook een teamplayer! We zien graag het volgende in je terug:
  • Je hebt minimaal een mbo werk- en denkniveau.
  • Je bent administratief onderlegd, communicatief vaardig in woord en geschrift.
  • Je hebt een goede kennis en ervaring van MS Office en vindt het leuk om met een ERP systeem te werken en deze te leren doorgronden. Als daar enkele maanden overheen gaan laat jou dit niet uit het veld slaan.
  • Het vastleggen en optimaliseren van de administratieve processen geeft je energie.
  • Het is een pré als je ervaring hebt in klantencontact en/of van schadeprocessen.


Aanbod

Wij bieden jou
Werken bij FiDES is werken voor een kleine groeiende organisatie met de volgende kenmerken: “hands-on' mentaliteit, korte communicatielijnen, een informele werksfeer en ondernemerschap! Mogelijkheid om door te groeien in een andere functie. Daarnaast bieden wij het volgende:
  • Een marktconform salaris € 2.100- € 2.675 per maand o.b.v. 40 uur, afhankelijk van achtergrond en ervaring.
  • 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, en een pensioenregeling.
  • Werken tussen 08.00 en 17.00 uur van maandag tot vrijdag.
  • Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Training in het gebruik van Twinq.
  • Gezellige bedrijfsuitjes zoals een diner na het vergaderseizoen, sinterkerstavond, kerstlunch, paasontbijt etc. en een vrijdagmiddag borrel.
Wie wij zijn
FiDES Vastgoedmanagement beheert ca. 150 VvE's op financieel, bestuursondersteunend en technisch gebied. Daarnaast werken we als vastgoedbeheerder voor scholen, gemeenten en commerciële verhuurders. Ook voor deze partijen voeren we het totaal beheer, van commercieel- tot financieel-, administratief- en technisch beheer. Bij FiDES, werkt een hecht team van gemotiveerde, enthousiaste medewerkers die kennis hebben van de regionale markt en de ontwikkelingen binnen de VvE branche. Dit doen we vanuit ons kantoor in Ede. Een heerlijke werkplek, ruim opgezet en met een eigen grote vergaderfaciliteit. Op dit moment werken we met 14 collega's samen om deze portefeuille te bedienen.

Jij bent enthousiast!
Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in dit profiel? Dan ontvangen wij graag een mail of brief waarin je jezelf voorstelt en je motivatie voor deze baan schrijft. Je richt je mail of brief aan Kevin van Laar, directeur FiDES, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Wil je meer weten over de functie dan kan je Kevin bereiken via 0318- 512 880 en maak je een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Voor meer informatie over FiDES en ons team kijk je op .

Sollicitatieprocedure
Graag ontvangen wij jouw motivatiebrief en je cv. Van je sollicitatie ontvang je een bevestiging per e-mail.

Na beoordeling van directie, word je bij interesse uitgenodigd voor een eerste gesprek. Wij vragen je bij dit eerste gesprek je diploma's en legitimatie mee te nemen, zodat we deze kunnen controleren op echtheid.

Je ontvangt van ons een overeenkomst met de arbeidsvoorwaarden en het personeelshandboek. Het ondertekenen van je contract vindt plaats op een nader af te stemmen datum. Samen stellen we je eerste werkdag vast, bespreken we de inwerkperiode en maak je nader kennis met het team van FiDE
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in