+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gouda.
Laad meer vacatures

HR Adviseur Gouda

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

ICT4YOU

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 3.250 - € 4.750 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Voor een goede relatie van ons, een groot familiebedrijf zijn wij opzoek naar een HR Adviseur. Als HR Adviseur bij onze relatie speel je een essentiële rol in het bevorderen van betrokkenheid en persoonlijke groei van de medewerkers. De organisatie hecht waarde aan een informele werksfeer, waar collegialiteit en vriendschap centraal staan. Ondanks hun wereldwijde aanwezigheid behouden zij een typisch Hollandse, nuchtere inslag.

Binnen de afdeling HR, bestaande uit een HR Manager, drie HR Adviseurs, een HR Specialist, de Medewerker HR Support, en de subafdeling Learning & Development, is er een structurele aanvulling met een Stagiaire HR. De focus van jouw rol als HR Adviseur richt zich in eerste instantie op de office- en technische afdelingen van het bedrijf.

In jouw dagelijkse werkzaamheden adviseer en ondersteun je leidinggevenden bij diverse HR-vraagstukken, zoals werving en selectie, organisatieverandering, arbeidsongeschiktheid en de toepassing van wet- en regelgeving. Je hebt een proactieve rol in het signaleren van personele vraagstukken en draagt zorg voor bespreekbaarheid binnen de organisatie.

Daarnaast ben je betrokken bij het adviseren over de personele en organisatorische consequenties van voorgenomen organisatieveranderingen. Je verzamelt, analyseert en stelt managementinformatie ter beschikking voor de uitvoering, evaluatie en bijstelling van het gevoerde en te voeren HR-beleid. Als HR Adviseur participeer en leid je projecten op het gebied van personeel- en organisatieontwikkeling.

Met een focus op het stimuleren van eigen inbreng en persoonlijke groei, draag je bij aan het creëren van een werkomgeving waarin iedereen het beste uit zichzelf haalt. Jouw bijdrage is cruciaal voor het behouden van onze informele werksfeer en het verankeren van de organisatie als een wereldbedrijf met een kenmerkend Hollandse, nuchtere inslag.

Gevraagd

  • In bezit van een hbo diploma in de richting van HRM
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
  • Je bent organisatiegericht, hebt een duidelijke visie en kan goed zelfstandig werken


Aanbod

Wij bieden niet alleen een uitdagende functie, maar ook een scala aan aantrekkelijke voordelen die jouw professionele groei en welzijn ondersteunen. Je kunt rekenen op een marktconform salaris, aangevuld met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een solide pensioenregeling met een minimale eigen bijdrage, een reiskostenvergoeding en zelfs de mogelijkheid om een leasefiets te kiezen, waardoor je op een milieuvriendelijke manier naar het werk kunt gaan.

​Bij ons werk je samen met betrokken en ervaren collega's, waarbij een overvloed aan kennis en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling aanwezig is. We stimuleren actief jouw groei en bieden mogelijkheden voor het volgen van diverse cursussen en trainingen, waardoor je voortdurend je vaardigheden kunt aanscherpen en up-to-date blijft in de snel veranderende HR-wereld.

Deze positie biedt niet alleen een uitdagende werkervaring, maar ook een omgeving waarin jouw persoonlijke ontwikkeling en welzijn centraal staan. Kies voor een carrière als HR Adviseur bij ons en ontdek een wereld van mogelijkheden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in