+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.
Laad meer vacatures

Customer Support Medewerk(st)er Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.750 - € 3.300 p/m

Vacatureomschrijving

Als Customer Support Medewerk(st)er ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Welke klanten dat zijn hangt af van welke extra taal jij spreekt naast Nederlands en Engels. Aangezien jij de beste service wilt verlenen, zorg je ervoor dat klanten altijd goed op de hoogte worden gesteld. Je kan vragen beantwoorden met betrekking tot de (voorraad)planning, orders en kosten, maar je verwerkt ook order-intakes en mutaties. Jij bent hier goed in omdat je snel verbanden legt tussen verschillende systemen en processen en daarmee analytische beslissingen kan maken. Ook als het tegenzit sta je sterk in je schoenen en zorg je voor een uitstekende service en klanttevredenheid. Hier krijg jij alle vrijheid en verantwoordelijkheid in. Dit vind je alleen maar fijn, want jij streeft continu naar verbeteringen.

Gevraagd

  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift. Daarnaast beheers je ook Duits, Spaans of Frans;
  • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding;
  • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent leergierig ingesteld, gedreven en je verliest nooit het doel uit ogen;
  • Je kan zelfstandig te werk gaan en je benut de vrijheid die je krijgt goed om processen te verbeteren;
  • Tot slot beschik je over goede communicatieve vaardigheden en schakel je makkelijk met alle verschillende lagen binnen de organisatie. 


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Bij deze productieorganisatie draait alles om service en kwaliteit, waar ook jij aan zult gaan bijdragen. Je kan rekenen op een passend salaris tussen € 2.750,- en € 3.300,- bruto per maand. Je komt te werken in een internationaal georiënteerd customer service team en zal je elke dag met een glimlach naar je werk gaan. Het CS team is onderverdeeld in 9 teams, jij komt te werken in het automotive team. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen binnen deze organisatie, het eerste half jaar zal je worden ingewerkt en de functie zodanig beheersen dat je beslissingsbevoegd wordt. 

Bedrijfsomschrijving

Jouw nieuwe werkgever is een productieorganisatie in de omgeving van Haarlem. Elke dag weer wordt er gestreefd om op een verantwoorde duurzame wijze hoogwaardige kwaliteit af te leveren. Het is een internationale organisatie, waar een open en informele cultuur heerst. Jij wordt onderdeel van een accountteam waarvan het energieniveau hoog ligt. Jullie zijn samen verantwoordelijk voor het klantbelang op operationeel niveau voor zowel externe als interne klanten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in