+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leeuwarden.

Klantcontact medewerker, Leeuwarden Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Adecco

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,68 p/u
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van afwisseling en wil je werken in een team dat zich inzet voor een duurzame toekomst? In ons team bij Vattenfall krijg je de kans om zowel met sales als service aan de slag te gaan. Je bent het gezicht van ons bedrijf en helpt klanten met verschillende vragen. Je werkt samen met experts die je graag alles leren over het vak. Ook kun je bij ons je vaardigheden verder ontwikkelen met gratis cursussen. Plus, je reist gemakkelijk naar ons kantoor in het centrum. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Voel jij je thuis in een jonge en dynamische organisatie en streek je graag de handen uit de mouwen? Word jij enthousiast van veel afwisselende werkzaamheden? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou in ons interne Sales- Service- en Retentieteam.

In dit multidisciplinaire Sales- Service- en Retentieteam werken jonge ambassadeurs van Vattenfall, veel afwisselende campagnes, het doel van het gesprek verschilt per campagne. Het ene moment bel je een klant die interesse heeft in een laadpaal en het andere moment bel je een klant die het financieel moeilijk heeft en help je de klant bij het vinden van het juiste financiële loket. De werkzaamheden lopen per campagne erg uiteen, de rode draad is dat jij de vertegenwoordiger bent van zowel Vattenfall en ook behartig je de wensen en belangen van de klant. Jij kan als geen ander met de klant de beste oplossing vinden. Je vind het leuk om afwisselend commercieel en dan weer service gericht bezig te zijn. In jouw werk ben je een echte ambassadeur van Vattenfall en van de klant. Jij bent het gezicht en de stem van Vattenfall voor onze klanten. Jij kan onze ambitie en ons verhaal overbrengen op onze klanten maar treed ook op als ambassadeur voor de klanten richting Vattenfall. Je brengt ons verhaal over en vertaalt daarnaast ook het verhaal van onze klanten intern door om te leren van de klantfeedback. 

Waar ga je werken?

Vattenfall streeft naar fossielvrij leven binnen één generatie. Daarom is duurzaamheid en onze bijdrage in de energietransitie belangrijk voor Vattenfall.

Je komt in een team van experts met veel kennis in retentie, sales en marketing. Zij nemen je graag mee in de dagelijkse werkzaamheden. Bij Vattenfall wordt er dagelijks gewerkt aan vernieuwing en verbetering, zodat ze jou van de beste support, kennis en begeleiding kunnen voorzien. Ons team bestaat uit experts met diepgaande kennis van retentie, sales en marketing. Het is een prefecte leerschool naast je studie, zodat geld verdiend en ondertussen waardevolle kennis en skills leert. 

Het kantoor van Vattenfall is gevestigd in het centrum van Leeuwarden en dus eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

Wat vragen wij?

  • Je bent per begin juni beschikbaar voor minimaal 16 uur per week en minimaal 2 avonden;
  • Jouw werktijden zijn tussen 10.00 - 20.00, hier binnen heb je flexibiliteit om het in te plannen naar jouw wensen minimale dienst van 3.5 uur.
  • Jij kunt je goed inleven in de klant en pakt commerciële signalen snel op;
  • Je bent communicatief vaardig en je schakelt makkelijk met verschillende soorten klanten;
  • Je bent servicegericht en commercieel ingesteld;
  • Je vindt het leuk om te variëren in campagnes waarop je wordt ingezet.  

Wat bieden wij?

  • Een uurloon van €15,68;
  • 25 vakantiedagen, 8,33% vakantietoeslag en start met pensioen opbouwen vanaf dag Reiskostenvergoeding of volledige OV-vergoeding;
  • Ontwikkel je vaardigheden met gratis toegang tot Adecco Academy en 150+ cursussen.

Klaar voor de uitdaging? Solliciteer vóór 30 mei en zet die eerste stap naar een duurzame carrière! Nog vragen? Bel Melinda van der Lee via 0634633026 voor meer informatie!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in