+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leeuwarden.

Klantenservice Medewerker Incassobureau Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Bureau Klantcontact

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 2.900 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de klantenservice? Wil je jezelf graag verder ontwikkelen qua gesprekstechnieken en andere communicatieve vaardigheden? Kom dan werken bij het incassobureau als klantenservice medewerker! 

Functie
Voor onze opdrachtgever in Leeuwarden zijn wij per direct op zoek naar klantenservice medewerkers. Je komt te werken op de incassoafdeling van het bedrijf. In deze functie nemen particulieren in een incassotraject telefonisch contact met je op voor het maken van een betalingsregeling. Je staat de consument vriendelijk te woord en bekijkt samen welke mogelijkheden er zijn om tot een betalingsregeling te komen. Vervolgens verwerk je alles in het systeem en zorgt ervoor dat de consument een afspraak bevestiging ontvangt. Elk gesprek is anders, en elke klant heeft een andere situatie. Dat maakt het dat deze functie afwisselend en uitdagend is. Aan jou de taak om elke situatie opnieuw te beoordelen, en op een empathische manier met de klant mee te denken zodat voor beide partijen een goede oplossing kan worden gevonden.

In onze telefoongesprekken staat empathie met de consument voorop. Een incassotraject is nooit prettig en daarom zijn wij ervan bewust dat we de klant moeten helpen. Door je in te leven in de situatie van de klant weet je tijdens het gesprek de juiste mogelijkheden aan te dragen. Op deze manier dragen we bij aan een constructieve oplossing voor lange termijn, samen met onze klanten en opdrachtgevers.

Vanuit de functie als klantenservice medewerker kan je binnen het bedrijf doorgroeien naar de functie van incassomedewerker. In die functie ben je meer dossier inhoudelijk bezig en verzorg je een juridische correspondentie in een dossier. Een leuke vervolgstap in je carrière! Onze opdrachtgever bied je alle opleidingen en begeleiding aan om deze stap te kunnen maken.

Functie-eisen
We zoeken kandidaten met een prettige telefoonstem, doorzettingsvermogen en empatisch vermogen. Daarnaast kan je goed overweg met computersystemen en is snel schakelen tussen verschillende software systemen geen probleem voor je. Je bent tussen de 24 en 40 uur per week beschikbaar om te werken. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:30 to 17:30u. Je werkt dus niet in de avonden en de weekenden. Verder beheers je de Nederlandse taal volledig en beschik je bij voorkeur over een afgeronde MBO niveau 4 opleiding. De eerste twee weken ben je fulltime beschikbaar om de inwerkperiode te volgen.

Wat hebben wij jou te bieden?
Wij bieden je een afwisselende en uitdagende klantenservice functie, waarbij geen enkel gesprek hetzelfde is. Je ontwikkelt je volop in gesprekstechnieken en overige communicatieve vaardigheden. Op de klantenservice afdeling heerst een prettige werksfeer en je komt te werken in leuk team. Je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever, je werkt dus niet op uitzendbasis. Je start 7-maanden contract voor 24 tot 40 uur per week. Ook bouw je vanaf de eerste werkdag pensioen op en kan je gebruik maken van een collectieve zorgverzekering. Wij bieden volop doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie en geven je in deze functie een opstap naar een prachtige carrière in de incassobranche.

Thuiswerken
In deze functie is het mogelijk om gedeeltelijk thuis te werken. Minimaal één dag per week werk je op kantoor in Leeuwarden. Om deze reden is het belangrijk dat je in de omgeving van Leeuwarden woont. Je beschikt thuis over een rustige werkplek waar je ongestoord kan werken.  Onze opdrachtgever kan voorzien in alle benodigde spullen om vanuit huis te kunnen werken. De eerste vier tot acht weken van je dienstverband is het verplicht om kantoor in Leeuwarden te werken, zodat je volledig kan worden ingewerkt.

Salaris
Afhankelijk van leeftijd en werkervaring bieden wij een salaris van €2.400 tot €2.900 bruto per maand, gebaseerd op een fulltime dienstverband. Dit is per uur tussen de €13,79 en €16,67. Deze bedragen zijn exclusief de opbouw van vakantiegeld en vakantiedagen. Daarnaast bouw je vanaf je eerste werkdag pensioen op. Je start met een 7-maanden contract en komt dus direct in dienst bij onze opdrachtgever en werkt niet op uitzendbasis. Mocht je vanuit huis gaan werken ontvang je een thuiswerk vergoeding. Woon je buiten Leeuwarden? Dan heb je recht op reiskostenvergoeding. 

Over ons
Bureau Klantcontact is een gespecialiseerd recruitmentbureau voor functies in de klantcontact sector. Wij helpen je bij het vinden van de juiste passende baan, en willen niets liever dan dat jij met plezier naar je werk gaat.
Wij begeleiden je van begin tot eind door het sollicitatieproces, waardoor je goed voorbereid bij een nieuwe werkgever op gesprek komt. Enthousiast geworden over deze baan? Lees hieronder hoe je kan solliciteren!

Solliciteren!
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Na je sollicitatie nemen we binnen één werkdag telefonisch contact met je op om je sollicitatie te bespreken.
Solliciteren kan door te klikken op de sollicitatie-button op deze pagina. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Jesse van den Berg via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel . Dit nummer kan je ook gebruiken om te solliciteren via WhatsApp. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in