+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leeuwarden.

Klantenservice Medewerker Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Technische Unie

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Winstdeling

Vacature in het kort

Wil je de klanttevredenheid verbeteren en ben je goed met technische producten en diensten? Dan is de rol van Klantenservice Medewerker bij ons iets voor jou. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en helpt hen met al hun vragen. Je werkt op een locatie die we samen kiezen, zoals Leeuwarden, Groningen of Emmen. Je dag bestaat uit inloggen, vragen beantwoorden, en zorgen dat alles soepel verloopt. Plus, we kijken samen naar hoe jij kunt groeien in je werk. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij de klanttevredenheid naar nieuwe hoogten tillen? Als Klantenservice Medewerker bij Technische Unie ben jij het eerste aanspreekpunt en de verbindende schakel tussen klanten en onze technische producten of diensten. Wij zoeken een collega die gaat voor een uitmuntende klantbeleving en beschikt over up-to-date systeemkennis om elke klantvraag te beantwoorden.

Je werklocatie bepalen we samen, dit kan zijn Leeuwarden, Groningen of Emmen.


Dit ga je doen

Je start, op kantoor of thuis, met het inloggen in de systemen. Je checkt op belangrijke updates of wijzigingen en bekijkt de mails die zijn binnengekomen. Je beantwoordt uiteenlopende vragen en lost problemen op. Je voorziet je klant van levertijden, voorraad- en artikelinformatie. Daarnaast laat je processen rond orders, naleveringen, retouren en klachten, zo soepel mogelijk verlopen. Samen met je collega’s zorg je voor een optimale bereikbaarheid en regel je dat alle orders en mails aan het einde van de dag verwerkt zijn.

Je werkt met verschillende systemen waar je de nodige informatie zoekt en vindt. Je registreert je klantcontact, zodat jij én je collega’s op de hoogte zijn. Handig voor als de klant nog een keer belt. Via de telefoon, MS Teams, mail of app adviseer en help je klanten én denk je mee over het verbeteren van (klant)processen. Zo zorg je voor een optimale klantervaring.

Technische Unie staat niet stil, wij werken continu aan verbetering en optimalisatie. We verwachten van jou hetzelfde. Samen met je leidinggevende kijk je naar jouw doelen en ontwikkeling, zodat je elke dag het beste uit jezelf haalt en kunt groeien, zowel persoonlijk als in je werk.



Gevraagd

Heb jij het in je?

Jij hebt lef, durf en aanpassingsvermogen. Met de wil om te leren haal je het beste uit jezelf en zet je alles op alles om uitdagingen te realiseren. Samen met 2.300 collega’s door heel Nederland stroop je je mouwen op en ga je voor kansrijke ideeën en oplossingen. Nederland mooier, slimmer en duurzamer maken is onze ambitie en daar hebben we jouw hulp voor nodig.

Technische Unie is marktleider, dé grootste technische groothandel van Nederland en heeft de grootste B2B webshop van Nederland. Wij verkopen meer dan 2,3 miljoen artikelen en op maat gemaakte diensten en pakketten. Ontdek alle geheimen van Technische Unie en wordt onderdeel van een ambitieus bedrijf om de groenste kennis- en distributiepartner te worden.

Heb jij het in je om bij Technische Unie te werken? En wil je meer over ons weten? Solliciteer dan vandaag nog!


Dit breng je mee
  • Klantvriendelijk, communicatief en slim in het werken met systemen
  • Mbo werk- en denkniveau, leergierig en altijd blijven ontwikkelen
  • Actief aanwezig op de werkvloer en lekker collegiaal


Aanbod

Jouw ontwikkeling, gezondheid en veiligheid staan centraal. Als Top Employer bieden we veel goede arbeidsvoorwaarden zoals:

Maximaal 40 verlofdagen voor goede werk/privé balans

Winstdeling, aankoop personeelsobligaties mogelijk (vaste rente) en goede pensioenregeling

Veel ontwikkelmogelijkheden via opleidingen, trainingen en workshops op maat

Hybride werken met een goede thuiswerkregeling

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in