+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leeuwarden.

Klantenservice Medewerker Webwinkel Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Bureau Klantcontact

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Bureau Klantcontact

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,80 p/u

Vacature in het kort

Zoek je een leuke baan met afwisseling tussen bellen en administratief werk? Bij ons kun je aan de slag als klantenservice medewerker voor de webwinkel van een bekende bank. Je helpt klanten met lastige vragen en zorgt dat problemen worden opgelost. Ook werk je samen met leveranciers. Je werktijden zijn overdag, van maandag tot vrijdag. Geen zorgen over training, die krijg je terwijl je werkt. Plus, je salaris stijgt snel! Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan, parttime of fulltime? Vind je het leuk om afwisseling in je baan te hebben tussen telefonisch klantcontact en administratieve taken?
Dan is onderstaande functie echt iets voor jou! Voor de ING Bank zijn we op zoek naar klantenservice medewerkers voor de webwinkel. Lees snel verder!

Over ons

Bij onze opdrachtgever in Leeuwarden zoeken we per direct een enthousiaste klantenservice medewerker met affiniteit voor administratieve taken. Je gaat aan de slag voor de ING Bank, specifiek voor hun webwinkel. Als klantenservice medewerker werk je op de tweedelijns klantenservice, waar klanten en leveranciers telefonisch contact opnemen met complexere vragen en problemen.

De functie
Jij bent degene die deze complexe vraagstukken tot op de bodem uitzoekt en oplost. Denk bijvoorbeeld aan situaties waarbij webshop punten van klanten onverklaarbaar verdwenen zijn. Je bent bedreven in het achterhalen van de oorzaak en zorgt ervoor dat de punten weer zichtbaar worden in het klantaccount. Ook heb je contact met leverancier wanneer de voorraadstatus terugloopt van bepaalde producten. Kortom, je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt voor de webwinkel. Naast het telefonisch contact ben je ook verantwoordelijk voor administratieve taken, zoals het onderhouden van mailcontact met leveranciers en de ICT-afdeling.

Wat we zoeken
We zoeken kandidaten met uitstekende communicatieve vaardigheden en een prettige telefoonstem.
Je kunt snel schakelen tussen verschillende systemen en hebt een passie voor het oplossen van problemen voor klanten. Je hebt minimaal een MBO niveau 4 afgeronde opleiding en beheerst zowel mondeling als schriftelijk de Nederlandse taal.

Werktijden
De klantenservice is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00u tot 17:00u.
Je werkrooster wordt in overleg met je teamleider samengesteld. De functie vereist minimaal 24 uur per week beschikbaarheid, met een maximum van 40 uur per week.

Training
De training vindt plaats tijdens de werkzaamheden, waardoor het niet nodig is om langere tijd fulltime beschikbaar te zijn voor een training.

Salaris
Als klantenservice medewerker verdien je als basissalaris €13,80 bruto per uur bij 21 jaar en ouder. Je salaris stijgt binnen een aantal maanden naar €14,35 bruto per uur, ongeacht leeftijd. Ben je 20 jaar of jonger? Dan verdien je €11,04 bruto per uur, ongeacht leeftijd. En ook dan stijgt je salaris binnen een aantal maanden naar €12,- bruto per uur. Deze bedragen zijn excl. de opbouw van vakantiegeld en vakantiedagen. Het is mogelijk om je salaris wekelijks of maandelijks uit te laten betalen, deze keuze is aan jou. Het callcenter van Albert Heijn bevindt zich in het centrum van Leeuwarden en biedt voldoende parkeergelegenheid en uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

Solliciteren!
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Na je sollicitatie nemen we binnen één werkdag telefonisch contact met je op om je sollicitatie te bespreken. Solliciteren kan door te klikken op de sollicitatie-button op deze pagina. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Jesse van den Berg via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel . Dit nummer kan je ook gebruiken om te solliciteren via WhatsApp. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in