+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leeuwarden.

Klantcontact Medewerker Ziggo Zakelijk Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Bureau Klantcontact

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,80 p/u

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende baan in het telefonisch klantcontact?
Wij zijn in Leeuwarden per direct op zoek naar klantcontact medewerkers voor Ziggo Zakelijk! 

Functie
Ziggo is misschien wel de bekendste telecomprovider van Nederland. En nu heb jij de kans om onderdeel te worden van het bedrijf!
Als klantcontact medewerker voor Ziggo Zakelijk neem je telefonisch contact op met bestaande klanten van Ziggo. Deze klanten zijn al langere tijd klant van Ziggo en maken gebruik van een particulier contract. Wij kunnen echter zien in ons systeem, dat deze mensen ook gebruik kunnen maken van een zakelijk contract. Dit vanwege het feit dat ze over een KvK inschrijving beschikken. Mogelijk hebben deze klanten bij het afsluiten van het contract hier niet bij stil gestaan dat dit ook een mogelijkheid is. Aan jou de taak om ze dit te vertellen! Er zitten namelijk veel voordelen aan een zakelijk contract. Dit betekent voor klanten namelijke goedkopere tarieven, betere deals, en de mogelijkheid om de kosten als bedrijfskosten te boeken. Jij weet de klant dan ook enthousiast te maken om over te stappen van een particulier naar een zakelijk contract.

Functie-eisen
Je hebt geen ervaring nodig als klantcontact medewerker om te kunnen solliciteren op deze functie. In onze training leer je alles over de werkzaamheden en producten van Ziggo Zakelijk. Wij vinden het belangrijk dat je beschikt over een positieve mindset, commerciële vaardigheden en een prettige telefoonstem. Daarnaast ben je woonachtig in Leeuwarden of directe omgeving, en ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar om te kunnen werken.

Werktijden en training
De openingstijden van Ziggo Zakelijk zijn op maandag en dinsdag van 09:00u tot 20:00u. Van woensdag t/m vrijdag van 09:00u tot 17:00u. Binnen deze openingstijden zal in overleg met je teamleider je exacte werkrooster worden bepaald. Het is belangrijk dat je minimaal 16 uur per week beschikbaar bent, je kan maximaal 40 uur per week werken. Het exacte aantal uren wat je werkt bepaal je zelf. De training is één werkdag en daarin leer je alles over de computersystemen en producten van Ziggo. Daarna kan je starten met werken en krijg je training terwijl je aan de slag gaat, zodat je snel aan het werk kan en in de praktijk verder kan leren.

Salaris
Als callcenter medewerker verdien je als basissalaris €13,80 bruto per uur bij 21 jaar en ouder. Je salaris stijgt binnen een aantal maanden naar €14,35 bruto per uur, ongeacht leeftijd. Ben je 20 jaar of jonger? Dan verdien je €11,04 bruto per uur, ongeacht leeftijd. En ook dan stijgt je salaris binnen een aantal maanden naar €12,- bruto per uur. Deze bedragen zijn excl. de opbouw van vakantiegeld en vakantiedagen. Het is mogelijk om je salaris wekelijks of maandelijks uit te laten betalen, deze keuze is aan jou. Het callcenter van Albert Heijn bevindt zich in het centrum van Leeuwarden en biedt voldoende parkeergelegenheid en uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

Over ons
Bureau Klantcontact is een gespecialiseerd recruitmentbureau voor functies in de klantcontact sector. Wij helpen je bij het vinden van de juiste passende baan, en willen niets liever dan dat jij met plezier naar je werk gaat.
Wij begeleiden je van begin tot eind door het sollicitatieproces, waardoor je goed voorbereid bij een nieuwe werkgever op gesprek komt. Enthousiast geworden over deze baan? Lees hieronder hoe je kan solliciteren!

Solliciteren!
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Na je sollicitatie nemen we binnen één werkdag telefonisch contact met je op om je sollicitatie te bespreken. Solliciteren kan door te klikken op de sollicitatie-button op deze pagina. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Fleur Groot Hulze via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel . Dit nummer kan je ook gebruiken om te solliciteren via WhatsApp. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in