+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leeuwarden.

Klantcontact Medewerker Incasso Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Bureau Klantcontact

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 20 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,80 p/u

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke baan als klantcontact medewerker? Wil je jezelf graag verder ontwikkelen qua communicatieve vaardigheden? En wil je je eigen werktijden bepalen?
Lees dan snel verder!

Functie

Als klantcontact medewerker voor een incassobureau in Leeuwarden maak je deel uit van de outbound afdeling. Hier worden particulieren benaderd met een openstaande rekening om betalingsregelingen te treffen. Als medewerker van het callcenter neem je telefonisch contact op met deze particulieren en informeer je hen over de status van de openstaande rekening. Je bespreekt de mogelijkheid om de rekening direct te betalen en/of biedt de optie van een betalingsregeling aan. Je analyseert de volledige situatie en bekijkt op een empathische manier wat er gedaan kan worden om een betalingsregeling te treffen. Na het treffen van een betalingsregeling verwerk je alle gegevens in het systeem en zorg je ervoor dat iedereen op de hoogte is van de gemaakte afspraken.

Functie-eisen
Voor deze functie als klantcontact medewerker zijn uitstekende communicatieve vaardigheden van groot belang. Je beschikt over een prettige telefoonstem en beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Een afgeronde MBO-niveau 3 opleiding is vereist. Je hebt een sterk empathisch vermogen en begrijpt dat  je met mensen spreekt over soms complexe financiële situaties. Je staat stevig in je schoenen en kunt omgaan met weerstandsgesprekken. Ervaring in een callcenter- of klantcontactfunctie is een pre, maar geen vereiste. We zoeken naar kandidaten met enkele jaren levens- en werkervaring, omdat dit beter aansluit bij de telefoongesprekken die worden gevoerd. Je bent minimaal 20 uur per week beschikbaar en kunt maximaal 40 uur per week werken binnen de openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 09:00u tot 21:00u. Het exacte werkrooster wordt in overleg met jou bepaald binnen deze tijden.

Locatie
Het kantoor waar je komt te werken is gevestigd in Leeuwarden, op loopafstand van het station.
Daarnaast is er ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van het kantoor.

Salaris
Als outbound klantenservice medewerker verdien je als basissalaris €13,80 bruto per uur. Dit salaris is excl. de opbouw van vakantiegeld en vakantiedagen. Dit salaris stijgt binnen een jaar naar €15,50 bruto per uur.
Het is mogelijk om je salaris wekelijks of maandelijks uit te laten betalen, deze keuze is aan jou.

Over ons
Bureau Klantcontact is een gespecialiseerd recruitmentbureau voor functies in de klantcontact sector. Wij helpen je bij het vinden van de juiste passende baan, en willen niets liever dan dat jij met plezier naar je werk gaat.
Wij begeleiden je van begin tot eind door het sollicitatieproces, waardoor je goed voorbereid bij een nieuwe werkgever op gesprek komt. Enthousiast geworden over deze baan? Lees hieronder hoe je kan solliciteren!

Solliciteren!
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Na je sollicitatie nemen we binnen één werkdag telefonisch contact met je op om je sollicitatie te bespreken.
Solliciteren kan door te klikken op de sollicitatie-button op deze pagina. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Jesse van den Berg via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel . Dit nummer kan je ook gebruiken om te solliciteren via WhatsApp. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in