+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leeuwarden.

Medewerker klantenservice Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 20 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 16,64 - € 17,53 p/u

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je niet alleen werkt maar ook een verschil maakt? Hou je van helpen en wil je groeien in je werk? Dan is deze kans perfect voor jou! Je werkt op kantoor en soms thuis. Je krijgt geld om thuis te werken. Ook zijn er leuke teamuitjes. Je helpt mensen door hun vragen te beantwoorden. Je begint met een training, zodat je goed voorbereid bent. Je werkt met een fijn team en kunt je uren van tevoren zien. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Zoek je een baan waarbij je niet alleen goede arbeidsvoorwaarden krijgt, maar ook een zinvolle bijdrage kunt leveren aan de maatschappij? Heb je een passie om anderen te helpen en wil jij je graag verder ontwikkelen? Dan hebben we de perfecte kans voor jou!

wat bieden wij jou
  • Salaris tussen de € 16,64 en € 17,53 bruto per uur
  • Een tijdelijk contract met kans op vast
  • Hybride werken
  • Werken op kantoortijden
  • Thuiswerkvergoeding van 2,35 per dag
  • Leuke teamuitjes en gezellige borrels
wie ben jij

Met jouw achtergrond in klantgerichte functies, ben je een expert in het voeren van effectieve gesprekken. Dankzij je empathische aanpak toon je begrip voor elke situatie. Je bent een communicatief talent en laat je niet snel van de wijs brengen. Je bent toegewijd aan het helpen van anderen en je bent sociaal ingesteld.

  • Je hebt minimaal MBO 3-4 werk- en denkniveau;
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels;
  • Je hebt al ervaring opgedaan in een functie met klantcontact. Ervaring als klantenservicemedewerker is een pré;
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 20 uur per week;
  • Je kunt starten op 12 juni, 26 juni of 10 juli met een 3 wekelijkse fulltime training op kantoor.
wat ga je doen

Als klantenservicemedewerker bij het CJIB word je ingezet op het informatiecentrum. Hier sta je klaar om telefonische vragen van burgers, bedrijven of vertegenwoordigers van burgers te beantwoorden. Deze vragen zijn heel divers, zo komen bijvoorbeeld vragen voorbij over de reden achter een boete, de hoogte ervan tot verzoeken voor betalingsregelingen. Je registreert gegevens en afspraken nauwkeurig in het systeem.

Je start met een drie weken durende fulltime training op kantoor. Er zijn drie momenten om te starten: op 12 juni, 26 juni of 10 juli. Tijdens deze training leer je alles over de systemen, relevante wetgeving en werk je aan je gespreksvaardigheden. Zo ben je goed voorbereid om zelf aan de slag te gaan. Na het beheersen van deze basisvaardigheden, krijg je de kans om je verder te ontwikkelen door middel van het aanleren van andere skills en taken. Hierdoor kun je je professioneel ontwikkelen als klantenservicemedewerker.

waar ga je werken

Je komt te werken bij het CJIB, een uitvoeringsorganisatie voor het ministerie van Justitie en Veiligheid, gevestigd in het moderne kantoor in Leeuwarden. Dit kantoor is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Je ontvangt een volledige vergoeding wanneer je met het openbaar vervoer reist. Reis je liever met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming van maximaal € 3,50 per dag.

Het team bestaat uit zo'n 40 collega's, waar een gezellige sfeer heerst en regelmatig leuke borrels worden georganiseerd. Naast het werken op kantoor, biedt deze functie ook de mogelijkheid voor hybride werken, waarbij je deels vanuit huis kunt werken. Je werkt tijdens reguliere kantooruren, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur, met een rooster dat twee weken van tevoren bekend wordt gemaakt.

sollicitatie

Wees er snel bij en solliciteer direct!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in