+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Klantenservice Medewerker Eneco Kantoortijden Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Bureau Klantcontact

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Bureau Klantcontact

Gevraagd

  • 20 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,20 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in het klantcontact?
Ga dan aan de slag voor Eneco op het hoofdkantoor in Rotterdam!

Functie
Als klantenservice medewerker voor Eneco ben je elke dag bezig om binnenkomende telefoontjes van klanten te beantwoorden. De klanten bellen met uiteenlopende vragen. Dit kan gaan over het huidige energiecontract, over zonnepanelen, slimme meters, maar ook over facturen en het doorgeven van verhuizingen. Ook bellen klanten wanneer ze online een mooie aanbieding hebben gezien voor een nieuw energiecontract en hier meer informatie over willen hebben.

Aan jou de taak om deze klanten van Eneco te woord te staan en alle problemen op te lossen en vragen te beantwoorden. Wanneer ze bellen voor een nieuw energiecontract ben jij degene die ze helpt om alles correct in te vullen zodat het contract direct kan worden afgesloten. Kortom, een veelzijdige en afwisselende klantenservice functie voor het prachtige bedrijf Eneco!

Functie-eisen
Voor deze functie als klantenservice medewerker zijn we op zoek naar kandidaten met uitstekende communicatieve vaardigheden. Je beheerst de Nederlandse taal volledig, en je kan goed overweg met computersystemen. Je beschikt over empatisch vermogen en bent je ervan bewust dat je in deze functie het visitekaartje van Eneco bent. Ervaring is niet noodzakelijk om te solliciteren op deze functie.

Werktijden en locatie
De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00u tot 16:00u. In deze functie hoef je dus geen avonden en/of weekenden te werken. Je bent minimaal 20 uur per week beschikbaar, je kan maximaal 40 uur per week werken. In overleg met je teamleider zal je exacte werkrooster worden bepaald. De locatie is het bekende Eneco kantoor in Rotterdam, de zogenaamde Eneco Energy Trade aan de Marten Meesweg. Wil jij elke dag werken met een prachtig uitzicht? Dan is dit echt iets voor jou!

Salaris
Als klantenservice medewerker voor Eneco ontvang je als basis-salaris je €14,20 bruto per uur, ongeacht leeftijd. Dit is excl. 8% vakantiegeld. Ook heb je recht op reiskostenvergoeding. Daarnaast bouw je vanaf je eerste werkdag pensioen op. Salarissen worden maandelijks uitbetaald. Je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever en werkt niet op uitzendbasis.

Over ons
Bureau Klantcontact is een gespecialiseerd recruitmentbureau voor functies in de klantcontact sector. Wij helpen je bij het vinden van de juiste passende baan, en willen niets liever dan dat jij met plezier naar je werk gaat.
Wij begeleiden je van begin tot eind door het sollicitatieproces, waardoor je goed voorbereid bij een nieuwe werkgever op gesprek komt. Enthousiast geworden over deze baan? Lees hieronder hoe je kan solliciteren!

Solliciteren!
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Na je sollicitatie nemen we binnen één werkdag telefonisch contact met je op om je sollicitatie te bespreken.
Solliciteren kan door te klikken op de sollicitatie-button op deze pagina. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Jesse van den Berg via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel . Dit nummer kan je ook gebruiken om te solliciteren via WhatsApp. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in