+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Woerden.
Laad meer vacatures

Logistiek Planner Customer Service 32-40 Utrecht Woerden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Happy Career

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 4.200 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van transportoplossingen in een modern kantoor in Utrecht. Als Expediteur speel je een cruciale rol in het administratief regelen van transporten voor internationale klanten, met behulp van een geavanceerd TMS-systeem. Je lost problemen op en draagt bij aan verbeterde transportefficiëntie. Werk in een kleine, organisatie waar open communicatie en directe lijnen de norm zijn. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Onze opdrachtgever heeft haar kantoor in Utrecht gevestigd in een heel mooi modern Design gebouw in Utrecht en telt in totaal 17 medewerkers. Zij streeft ernaar de beste
transportoplossing voor haar klanten, middelgrote en grote bedrijven, te vinden. Zij richt zich daarbij op 4 PL en Transport+ activiteiten. Zij is niet in het bezit van eigen assets
(vrachtwagens of magazijnen) en is daarom in staat onafhankelijk te opereren en oplossingen te vinden die het best overeenkomen met de logistieke behoeften van haar klanten. Oftewel zij helpt haar klanten een concurrentievoordeel te realiseren via verbeterde transportefficiëntie, lagere distributiekosten, meer transparantie en minimale transactiekosten. Dankzij haar robuuste en flexibele IT-oplossing behouden de klanten zelf de controle over hun supply chains. Zij fungeert in feite als uitbestede transportafdeling en regelt het dagelijkse transportmanagement tegen de laagst mogelijke kosten per transactie.
Bedrijfscultuur
Onze opdrachtgever is een relatief kleine organisatie waar de lijnen kort zijn, de flexibiliteit groot is en de communicatie open en direct is.
Ambities:
Zij heeft ambities om verder te groeien en uit te breiden op voornamelijk 4PL/LLP/4C gebied.
Belangrijkste taken;
  • Administratief verzorgen en regelen van alle transporten voor zowel de kleinere als grote internationale klanten.
  • Alles m.b.v. het TMS systeem
  • Alle voorkomende problemen oplossen, regelen en verder afhandelen die voorkomen binnen de transport
-
- Functie eisen
De Expediteur heeft ten minste een HBO opleiding binnen de Transport/ en of Logistiek, of MBO met minimaal twee jaar relevante werkervaring binnen transport en planning. Bij voorkeur heb je aantoonbare kennis van en ervaring met 4 PL activiteiten.

Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Pre is ook nog de Duitse taal.Tot slot ben je ondernemend, gedreven, zelfstandig, betrokken, flexibel en een teamspeler die mee wil bouwen aan de verdere groei en ontwikkeling van onze opdrachtgever.
Salaris 2800 – 4200 bpm afh. Kandidaat en werkervaring. Vaste baan.
Voor meer informatie Yvette Crijns via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. a.i. recruiter voor deze organisatie of bel 06- 282 49 643 Het betreft een vaste baan!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in