+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Asten.
Laad meer vacatures

Schilder Asten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Zoek je een nieuwe kans als schilder in Oost-Brabant? Bij ons werk je in je eigen omgeving, kies je het soort werk dat bij jou past. Of je nu liever alleen werkt of in een team, er is plek voor iedereen. We bieden een goed salaris, de kans op een vast contract en gratis cursussen om te groeien in je vak. Ook spaar je punten voor leuke cadeaus door te werken. En niet te vergeten, we organiseren regelmatig gezellige borrels en barbecues. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Wil jij een nieuwe stap zetten in jouw carrière als schilder in Oost-Brabant? Jij gaat aan de slag in jouw eigen regio bij een opdrachtgever die perfect met jou matcht. Of je nu het liefst particuliere opdrachten oppakt of aan de slag wil bij grootschalige projecten, jij zorgt er altijd voor dat op een nette en verantwoordelijke manier gewerkt wordt. Je takenpakket als schilder kan variëren van algemene schilderwerkzaamheden tot houtrot- of betonreparatie, behangen en/of glaszetten.


Ben jij het?

Jij bent een schilder met al enige ervaring binnen het vakgebied. Je hebt de kennis om zelfstandig aan het werk te gaan, maar werkt eventueel ook graag samen met jouw collega's om grotere projecten aan te pakken. Ook als jij nog weinig of helemaal geen ervaring hebt kun je bij ons terecht! Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal redelijk beheerst en in het bezit bent van een rijbewijs B en een VCA-certificaat. Eventueel kun je het VCA kosteloos via Faber behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

·        Een salaris tussen de €2.600,- en €3.300,- bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring en vaardigheden als schilder ·        De keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling ·        Pensioenopbouw naar keuze (Stipp of BPF) ·        Uitzicht op een vast contract op korte termijn ·        Kosteloze cursussen en bijscholing ·        Het Faber-spaarprogramma, waarmee je ieder werkuur punten verzamelt die je kunt inleveren voor leuke cadeaus, gereedschappen en uitjes ·        Ieder jaar meerdere borrels en barbecues met al jouw Fabercollega’s


Waar jij werkt

Faber gaat voor jou als schilder een werkplek zoeken waar jij jarenlang kunt gaan werken op projecten die het best bij jou passen. We blijven regelmatig in contact met elkaar om te waarborgen dat je iedere dag met plezier op je werk staat, wij zijn iedere dag bereikbaar voor al jouw vragen en zorgen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in