+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Customer service medewerker Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.565 - € 2.932 p/m

Vacature in het kort

Stap in de wereld van klantenservice bij een groot bedrijf in de postsector. Hier is elke dag anders en werk je met een glimlach aan verschillende klantvragen. Als je houdt van afwisseling en problemen oplossen, is dit jouw kans. Je krijgt de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken en er zijn kansen om te groeien in je werk. Met een goed salaris en een team dat klaarstaat om je te helpen, bouw je aan je toekomst. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Open de deur naar je toekomst als Customer Service Medewerker in Best! Samen met Timing Uitzendbureau zijn we op zoek naar iemand met tenminste een MBO-3 niveau, die zowel Nederlands als Engels spreekt en schrijft. Voor 24-40 uur per week wordt dit jouw bruisende arena. Een werkdag bij ons? Die is nooit hetzelfde! Verwacht het onverwachte terwijl je aan de slag gaat met diverse klantvragen en problemen. Je lost ze op met een glimlach op je gezicht, want service is jouw midden naam. Ben jij klaar om deze uithoeken van de carrière kaart te verkennen? Grijp dan je kans! Solliciteer nu en maak jouw talent onze sterkste troef!

Wij bieden:

Ga je graag de uitdaging aan en ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Timing Uitzendbureau in Best zet de deur wagenwijd open voor een enthousiaste en gemotiveerde customer service medewerker. Met een minimale werkweek van 24 uur, heb je hier de kans om je leven optimaal te balanceren tussen werk en privé. Na 3 maanden krijg je zelfs de mogelijkheid om 50% thuis te werken. Je start met een aantrekkelijk salaris tussen de €2565 en €2932 bruto per maand. Heb je al ervaring? Dan wordt dit gewaardeerd met een hoger salaris. Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal, daarom bieden we uitgebreide doorgroeimogelijkheden. Jij brengt jouw vaardigheid in het Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift, en een MBO-3 niveau of hoger. Ben je klaar om met ons deze reis te starten? Solliciteer nu en bouw samen met ons aan jouw toekomst!

Wij vragen:

Wij zoeken een enthousiaste Customer Service Medewerker voor een opdrachtgever van Timing Uitzendbureau in Best. Ben je klaar om voor 24 tot 40 uur per week een belangrijke rol te vervullen in ons dynamische team? Sta je te popelen om een uitdagende en afwisselende functie aan te pakken waarbij je goed kunt omgaan met druk en verantwoordelijkheid? Jij... • Beschikt over sterke communicatieve vaardigheden. • Hebt minimaal mbo 3 werk- en denkniveau. • Beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. • Hebt ervaring met klantenservice, dit is een pré. Ander klantcontact? Van harte welkom! • Bent probleemoplossend, servicegericht en empathisch. Niemand wordt uitgesloten vanwege zijn of haar leeftijd, geslacht, beperking, etnische afkomst of seksuele gerichtheid. Voel jij je aangesproken? Wacht dan niet en solliciteer!

Waar ga je werken:

Kom werken bij een grote postverwerker. Onze opdrachtgever heeft 12 vestigingen en het hoofdkantoor is gevestigd in Oirschot bij Best. Iedere dag zetten medewerkers zich in om de klantbelofte waar te maken. Er gaat een indrukwekkend proces schuil gaat achter het bezorgen van pakketten. De cultuur kenmerkt zich dan ook door een can-do-mentaliteit. Ze pakken niet alleen pakketten graag aan, maar ook de uitdaging. De sfeer in deze organisatie is informeel en de communicatielijnen zijn - net als onze bezorgtijden -kort.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in