+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

HR Adviseur Zorg – Parttime (24-28 uur p/wk) Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 28 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

HR Adviseur; een van de meest veelzijdige HR banen die er bestaat! Geen administratieve werkzaamheden. Je werkt samen met professionals zoals Casemanagers, Recruiter, Salarisadministrateur, etc. Wel combineer je strategische en operationele werkzaamheden. Je zal verantwoordelijk zijn voor circa 200 medewerkers en spart direct met de directie. Alle facetten van het HR vak komen aan de orde. Speerpunten voor het komende jaar zijn:
  • Creëren van kwalitatieve instroom; in samenwerking met de recruiter en directie optimaliseer je processen, richt je je op employer branding en zorg je voor grotere instroom medewerkers
  • Ontwikkeling van medewerkers; het optimaliseren van e-learnings. In samenwerking met Zorg professionals het verder uitbouwen van de eigen ‘Campus’; creëren van aantrekkelijk aanbod aan opleidingen en cursussen
  • Initiëren van activiteiten gericht op binding van de medewerkers
  • Advisering Directie inzake procesverbeteringen en eventuele outplacement van deelactiviteiten
  • Adviseren en coachen van zorg professionals en managers.
  • Verdere ontwikkeling van de overige HR activiteiten, zoals ziekteverzuim, optimalisatie proces salarisadministratie, etc.
Een brede HR Adviseurs rol waar je van grote toegevoegde waarde kunt zijn.
 

Gevraagd

HR is jouw vak! Jouw passie voor HR is er, omdat je samen met mensen het voor iedereen nog leuker maakt! Werkgeluk staat centraal. Je bent parttime (24-28 uur per week) beschikbaar en wil je voor langere tijd committeren. Je bent een echte HR Allrounder en vindt het prettig om niet alleen de strategie te bepalen, maar ook de verantwoordelijkheid voor de implementatie op je te nemen. Je hebt Visie en bent ook echt een verbinder. Je kunt goed omgaan met een grote mate van vrijheid. Een afgeronde HBO opleiding HR of een universitaire studie en minimaal 3 jaar ervaring als HR Adviseur, HR Business Partner of een soortgelijke rol in het HR vak. Sleutelwoorden zijn: mensgericht, verbinder, mooie balans tussen analytisch & pragmatisch, communicatief sterk, motivator, in staat om draagvlak te creëren, maar bovenal ben je een inspirerende – door kennis & positiviteit & charisma -  gesprekspartner. Door de grote mate van vrijheid in je rol en de positie die je inneemt in de organisatie, is het van belang dat je jouw verantwoordelijkheid neemt en een groot zelfstartend vermogen hebt. Bovenal word je blij van deze HR positie in de Zorg!
Procedure: Telefonisch kan er geen extra informatie vertrekt worden. Indien je vragen hebt of aanvullende informatie wenst te geven, verzoek ik je dit per email te doen.

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
In deze HR Adviseur rol (parttime) werk je in een mensgerichte, maar ook zakelijke werkomgeving waar ‘werkgeluk’ nagestreefd wordt. Er wordt door iedereen hard gewerkt, maar oog voor de mens blijft het allerbelangrijkste. Zij streven naar de beste Zorg in Nederland en hopen met z’n allen daar een steentje aan bij te kunnen dragen. Je werkt vanuit een mooi, goed bereikbaar kantoorpand in Den Haag met een geweldig uitzicht. Af en toe thuiswerken is ook mogelijk. Er wordt een passend salaris geboden van € 3.500,-- tot  € 4.500,-- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek, afhankelijk van opleiding en ervaring. Career Factory treedt op als intermediair. Bij gebleken geschiktheid zal je een vast contract aangeboden krijgen, direct bij onze opdrachtgever.
 

Uren

24 - 28 uur
24-40

Bedrijfsomschrijving

Als HR Adviseur werk je voor een professionele Zorg organisatie (groot MKB) met ambitieuze groeidoelstellingen. Als HR professional ben jij degene die met verbetervoorstellen komt, bespreekt met directie en vervolgens ten uitvoer brengt. Je werkt vanuit een geweldig kantoorpand in Den Haag, dat ook goed bereikbaar is met OV en auto.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in