+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Recruiter (junior) Hotellerie - Managementfuncties Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m

Vacatureomschrijving

Als Recruiter (junior) kan je je volledig richten op jouw baan. Je hebt de mooiste recruitment opdrachten op management- en directieniveau in jouw portefeuille. Sales en acquisitie behoren niet tot jouw werkzaamheden… Relatiemanagement natuurlijk wel! Werkzaamheden zijn onder andere:
  • Je stelt al jouw (ook kritische) vragen tijdens de briefing van de recruitment opdracht bij de opdrachtgever op locatie
  • De informatie verkregen tijdens de briefing, verwerk je in een op de doelgroep geschreven vacaturetekst
  • E-sourcen en het proactief, op een persoonlijke wijze benaderen van potentiele kandidaten
  • Telefonisch- en vervolgens persoonlijk interview bij jou op kantoor
  • Introduceren van potentiele kandida(a)t(en) bij opdrachtgever
  • Begeleiden van het proces, waarbij je continue contact onderhoudt met zowel opdrachtgever als kandidaat
Door de verscheidenheid aan opdrachten in deze dynamische branche, zal geen dag als dezelfde voelen!
 

Gevraagd

Jij wordt blij als je kandidaten echt helpt bij de volgende stap in hun loopbaan! Inhoudelijke gesprekken voeren met professionals en managers in de hotellerie/ hospitality branche, geven je energie. Een sport vind je het om de juiste match te creëren! Je hebt een HBO opleiding afgerond, duidelijke affiniteit met de hotellerie branche en je wordt blij als je mensen blij maakt door te helpen bij belangrijke beslissingen – de juiste baanwisselingen. Jouw motivatie voor het Recruiter vak kan je bevestigen doordat je al hebt kennisgemaakt met het vak d.m.v. werk- of stage ervaring. Sleutelwoorden zijn: communicatief sterk in Nederlandse als Engelse taal, proactief, empathisch, mooie balans tussen commercialiteit en dienstverlening, organisatorisch sterk, sensitief en resultaatgericht.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
De geweldige mogelijkheid om als Recruiter management vacatures te vervullen binnen een van de meest dynamische branches die er bestaat; hotellerie! Geen sales en acquisitie, maar volledige focus op de inhoud van de rol van Recruiter. En dit, samen met jouw gepassioneerde collega’s die naast werk, ontspanning ‘op niveau’ ook belangrijk vinden. Er wordt een passend salaris geboden van € 2.500 tot € 3.000 bruto per maand gebaseerd op een fulltime dienstverband, afhankelijk van opleiding en ervaring. Ook biedt de organisatie een mooie bonusstructuur, waarbij je al bonus verdient bij iedere plaatsing die je doet. Graag laat de manager je ontwikkelen in je rol. Het is geen probleem dat je nog moet groeien in jouw  functie. Kortom de mogelijkheid om de volgende stap in jouw loopbaan richting Executive Recruiter te zetten.
 

Bedrijfsomschrijving

Een gezellig, hecht team van young professionals (hotello’s) werkt vanuit een trendy kantoor in hartje Amsterdam. Gezellige, gezonde lunches, bijzondere, kwalitatieve uitjes naar 5 sterren restaurants/ hotels, verzorgde boottochten over de grachten en de meest gezellige borrels. Dit typeert de organisatie! Je werkt in een team van 4 collega recruiters aan de meest uitdagende recruitment opdrachten. Vanuit hetzelfde kantoor wordt er gewerkt aan een online jobboard, specifiek gericht op de hotellerie branche en aan het eventbureau die het event binnen de branche organiseert, waar ieder kwartaal weer meer dan 3000 deelnemers aanwezig zijn. De speler in de hotellerie/ hospitality branche! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in