+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rijnsburg.
Laad meer vacatures

Kok Rijnsburg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 16 p/u

Vacature in het kort

In deze functie als kok heb je de kans om echt creatief te zijn. Je bepaalt zelf wat er op het menu staat en mag gerechten uit verschillende keukens maken. Je werkt in een team met mensen van over de hele wereld. Samen met je collega's bereid je een speciaal nieuwjaarsbuffet voor. Het is een baan met kans om te groeien. Ook zijn er veel leuke extra s, zoals teamuitjes en activiteiten. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Als kok ben jij verantwoordelijk het bestellen van producten en het bewaken van houdbaarheid. Door de hygiëneregels en HACCP regels in acht te nemen, zorg jij voor een nette werkomgeving. Je krijgt voldoende hulpmiddelen ter beschikking om lekkere maaltijden te koken. Daarnaast help je mee met het klaarmaken van de broodjes voor de lunch. Het leuke aan deze baan is dat jij écht eigenaar bent van het menu en de gerechten. Door de vele nationaliteiten in ons team, mogen dit ook gerechten uit een andere keuken zijn. Tevens hebben we als bedrijf een nieuwjaarsbuffet en jij bent, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor het opzetten van dit buffet en alle voorbereidingen. Je zult meewerken in het rooster en dat betekent dat je werkt in een dag en late dienst. De dagdienst is van +/- 7.00u tot 15.00u en de late dienst van 15.00u tot 23.00u. Daarnaast werk je ongeveer 1 weekend per maand. Het rooster wordt in samenspraak met jou gemaakt.


Wat wij bieden
  • Goed salaris
  • Dynamisch bedrijf waarin doorgroeimogelijkheden zijn
  • Ruimte om je creatieve brein te laten spreken
  • Vrijheid in menu samenstelling
Wat wij vragen
  • Creatief en denkt in mogelijkheden
  • Ben je een echte doener en steek je graag je handen uit de mouwen;
  • Heb je een HACCP-certificaat of ben je bereid deze te halen;
  • Ben je een teamplayer en heb je aan een half woord genoeg.
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een grote speler in de foodbranche. Het is een vooruitstreven en innovatief bedrijf dat verse groenten, salades en fruit snijdt, wast én verpakt. Nieuwe medewerkers zijn altijd verbaast over hoeveel zij organiseren voor het personeel. Denk hierbij aan barbecues, zaalvoetbaltoernooien, feestavonden, bingo avonden, bezoek voetbalwedstrijden, enzovoort! Elke maand wordt er wel iets georganiseerd, behalve in de zomermaanden.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in