+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Klantenservice medewerker Almere

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Recruit a Student

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 8 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 11,51 - € 13,27 p/u

Vacatureomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar klantenservice medewerkers die werken vanuit huis! Wat ga je doen? Je gaat vragen van klanten beantwoorden. Deze vragen kunnen per mail, telefonisch, chat en social media binnenkomen. Vragen kunnen gaan over: de voorraad van een bepaald product, de bestelstatus of vragen over een geplaatste bestelling etc. Jij gaat deze vragen beantwoorden.

Voordat je begint aan deze baan, krijg je een interne online training vanuit de organisatie. Na deze training kan jij vol vertrouwen de klanten te woord staan! Tijdens jouw werkdagen is er iemand beschikbaar voor het geval je er niet helemaal uit komt.

De werkdagen en werktijden zijn flexibel in te delen. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en werktijden zijn van 13:00 t/m 17:00 uur en 18.00 t/m 22.00 uur. Op zaterdag is er een dienst tussen 10:00-17:00 uur, welke je zelf kunt indelen. Deze dienst is in totaal 4 uur en hierbij houd je alleen de chat en de mailbox bij. Het is belangrijk dat je ongeveer 8 uur per week beschikbaar bent om te werken. De werkzaamheden worden vanuit huis uitgevoerd op een eigen laptop. Het is dan ook erg belangrijk dat je goed met de klantengegevens omgaat, omdat dit vertrouwelijke documenten kunnen zijn.



Gevraagd

  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Klanten te woord staan is voor jou geen probleem;
  • Je beschikt over een laptop.


Aanbod

Een salaris tussen de €11,51 en €13,27 per uur.


Meer informatie

Dit is een flexibele baan waarbij je iedere twee weken kan aangeven welke diensten je zou willen werken. Ook al werk je met het hele team op afstand, jouw leidinggevende zorgt ervoor dat je je werk goed kunt uitvoeren en je onderdeel van het team voelt. Heb jij interesse of vragen? Solliciteer dan direct!

Toon meerToon minder


Bedrijfsomschrijving


Onze opdrachtgever specialiseert zich in het optimaliseren van alle klant gerelateerde (sales)-processen. Ze richten zich op B2B (Business To Business) en B2C (Business to Consumer) organisaties. Onze opdrachtgever helpt deze organisaties met het optimaliseren van hun dienstverlening. Klanten van onze opdrachtgever zijn actief in: e-mobility, home & living en Beauty, care & health.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in