+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Schilder Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Wil je werken in een team dat huizen herstelt na inbraak, wateroverlast, brand of storm? Jouw werk helpt mensen die moeilijke tijden hebben gehad. We zoeken schilders met passie voor hun vak. Bij ons krijg je een goed salaris, een werkbus, tablet en telefoon. Ook kun je sparen voor leuke extra s, zoals weekendjes weg. We organiseren jaarlijks gezellige borrels en barbecues. Je krijgt de kans om veel te leren en er is mogelijkheid voor een vast contract. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Je wordt onderdeel van een bedrijf dat zich richt op het herstellen van schade veroorzaakt door inbraak, wateroverlast, brand en storm. In deze dankbare rol draag je bij aan het herstel van woningen voor mensen die moeilijke tijden hebben doorgemaakt.


Ben jij het?

Je hebt ervaring als schilder en mogelijk kennis van houtrotsanering. Bij ons bedrijf verwelkomen we diverse vakmensen, dus al jouw vaardigheden zijn waardevol! Goede communicatie met je team en de bewoners waar je werkt is essentieel. Ook dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs.


Wat wij bieden

We stellen een passend salaris voor je vast op basis van je ervaring en functie, waarbij je kunt rekenen op een brutobedrag tussen €2.600,- en €3.300,- per maand. Je hebt de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling en inspraak in het type pensioensregeling. Bij een goede samenwerking ligt een vast contract binnen handbereik. Bovendien voorzien we je van een uitgeruste werkbus, tablet en telefoon. Bij Faber hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. We blijven graag op de hoogte van jouw werkervaringen, zodat we ervoor kunnen zorgen dat je met plezier naar je werk gaat en we je de juiste leermogelijkheden kunnen bieden. Met ons puntensysteem spaar je bij elk gewerkt uur voor leuke extra's, zoals weekendjes weg, cadeaus en gereedschappen. En natuurlijk zien we je graag op onze jaarlijkse borrels en barbecues!


Waar jij werkt

Al bijna 30 jaar zijn we gespecialiseerd in bouwkundig schadeherstel en calamiteiten. We geloven in efficiënt en nauwkeurig werk, zodat onze klanten zo min mogelijk tijd thuis doorbrengen met schade. Zie jij jezelf in deze functie waarbij je dagelijks mensen weer blij maakt? Neem dan snel contact met ons op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in