+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ulvenhout.
Laad meer vacatures

Schilder Ulvenhout

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Bij Faber krijg je de kans om te werken aan schilderprojecten die passen bij wat jij leuk vindt. Of je nu van huisrenovaties houdt of liever aan grotere projecten werkt, er is altijd iets voor jou. Je kunt verschillende taken doen, zoals schuren, schilderen en houtrot repareren. Ook als je nog niet zoveel ervaring hebt, kun je bij ons starten. We bieden een goed salaris en de kans op een vast contract. Plus, je kunt gratis cursussen volgen en punten verdienen voor leuke cadeaus! Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Bij Faber krijg je de kans om aan de slag te gaan bij projecten in West-Brabant die perfect bij jou als schilder passen! Of je nu de voorkeur geeft aan het renoveren van huizen bij mensen thuis of liever meewerkt aan grootschalig onderhoud, wij hebben werk voor jou in jouw omgeving. Op basis van jouw talenten en voorkeuren kun je aan de slag met diverse taken zoals schuren, gronden, lakken, houtrot- of betonreparaties, kitten, behangen of zelfs glaszetten. Laat ons weten waar jouw expertise ligt en wij vinden de ideale werkplek voor jou.


Ben jij het?

Wij verwelkomen ervaren schilders die zelfstandig kunnen werken, maar ook openstaan voor teamwork. Zelfs als je weinig of geen ervaring hebt, zijn er mogelijkheden voor jou! Het is belangrijk dat je jezelf redelijk kunt uitdrukken in het Nederlands en in het bezit bent van een rijbewijs B en een VCA-certificaat. Indien nodig kun je bij Faber kosteloos je VCA-certificaat behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

Op basis van jouw vaardigheden en ervaring als schilder stellen we een passend salaris vast, variërend tussen €2.600,- en €3.300,- bruto per maand, met de mogelijkheid om wekelijks of vierwekelijks uitbetaald te worden. Je bouwt pensioen op volgens een regeling die bij jou past, en bij goed functioneren kun je snel uitzien naar een vast contract. We streven ernaar om jou zo snel mogelijk te plaatsen bij een geschikte opdrachtgever waar je met plezier zult werken. Daarnaast ben je bij Faber meerdere keren per jaar van harte welkom om kosteloos cursussen te volgen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Als extra beloning verdien je met elke werkdag punten die je kunt inwisselen voor leuke cadeaus, variërend van gereedschappen tot complete weekendjes weg! Bovendien kijken wij, samen met jouw Faber collega's, uit naar jouw aanwezigheid op onze jaarlijkse barbecue en kerstborrel.


Waar jij werkt

Als schilder bij Faber kom je te werken bij een opdrachtgever die perfect bij jou past en projecten heeft in jouw buurt. We zijn dagelijks bereikbaar om ervoor te zorgen dat je met plezier en vertrouwen naar je werk blijft gaan. Neem snel contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden die wij voor jou hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in