+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Schilder Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als schilder in het onderhoud werk je aan het opknappen van huizen. Je doet verschillende soorten schilderwerk, van klein tot groot. Elke dag is anders en brengt nieuwe dingen. Als je al een tijdje als schilder werkt, is dit een leuke kans. Je krijgt een goed salaris, en als je het goed doet, kun je snel een vast contract krijgen. Ook kun je punten sparen voor leuke cadeaus en uitjes. We organiseren ook gezellige bijeenkomsten. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als schilder in het onderhoud werk je aan het renoveren van woningen, waarbij je afwisselend kleine schilderklussen en grote herstelprojecten uitvoert. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee!


Ben jij het?

Met minimaal 3 jaar ervaring als schilder en bij voorkeur een diploma op zak, ben je klaar om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Het bezit van een rijbewijs en een VCA-certificaat is een pluspunt. Als je deze nog niet hebt, bieden we je de mogelijkheid om kosteloos je VCA-certificaat te behalen of te vernieuwen.


Wat wij bieden

Op basis van jouw ervaring bieden we een passend salaris tussen €2.600,- en €3.300,- bruto per maand. Je kunt kiezen tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling en ook je pensioensregeling is naar eigen voorkeur in te vullen. Bij goede prestaties is een vast contract op korte termijn mogelijk. Bij Faber houden we regelmatig contact met onze vakmensen om ervoor te zorgen dat je met plezier en zelfvertrouwen naar je werk gaat. We bieden meerdere keren per jaar mogelijkheden om jezelf bij te scholen en met elk gewerkt uur spaar je punten die je kunt inwisselen voor cadeaus, uitjes en gereedschap. Daarnaast ben je van harte welkom op onze jaarlijkse barbecues en borrels.


Waar jij werkt

Sinds 1896 is ons bedrijf actief in de regio Zeeland en West-Brabant. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een succesvol vastgoedonderhoudsbedrijf dat jou graag verwelkomt. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in