+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Word de ster van Odido! Zakelijke klantenservice in Groningen Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YoungCapital

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,18 p/u
  • Bonusregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van praten met klanten en helpen bij hun vragen? Bij Odido in Groningen kun je aan de slag als klantenservice medewerker voor zakelijke klanten. Je leert alles tijdens een betaalde training. Daarna kun je deels vanuit huis werken. Je werkt in shifts, ook avonden en sommige zaterdagen. Je verdient een goed uurloon en kunt bonussen verdienen. Plus, je krijgt geld terug voor reiskosten. Dit alles in een fijne sfeer met leuke collega's. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Vind je het leuk om klanten te overtuigen van de voordelen en diensten van Odido? Ga aan de slag als klantenservice medewerker in Groningen!

Wat ga je doen?

Wat is Odido B2B? 
Odido B2B is eigenlijk niet heel anders dan de Odido die je waarschijnlijk wel kent van mobiel, telefonie, internet en televisie. Maar wat is dan precies het verschil? B2B staat voor Business to Business. Dit houdt in dat het zich specifiek richt op zakelijke klanten. Denk hierbij aan bedrijven. 

Je werkdag 
Als zakelijke klantenservice medewerker Odido in Groningen ben jij verantwoordelijk voor de afhandeling van vragen en problemen van klein zakelijk klanten. Dit doe je via de telefoon en e-mail. Samen met jouw collega's zorg je ervoor dat vragen over betalingen, facturaties, abonnementsvragen en technische vragen bij storingen zo snel mogelijk worden opgelost! Jij leeft je in en luistert naar de problemen waar bedrijven tegenaan lopen en zoekt enthousiast naar de beste oplossing. 

Training 
Voordat je gaat starten volg je een betaalde, fulltime training van twee weken waarin trainers alles op alles zetten om jou helemaal startklaar te maken. De training start op 29 april. De trainers hebben ervaring in de branche en leren je alle kneepjes van het vak! Na de training kun je gelijk aan de slag, maar begin je eerst met begeleid bellen. Na je inwerkperiode is er de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken. 

Beschikbaarheid 
De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 09:00 - 23:00 en zaterdag en zondag van 09:00 - 17:30 uur. Er wordt van je verwacht dat je minimaal 24 uur per week kan werken en dat je twee avonden en één zaterdag per drie weken beschikbaar bent. 


Wat wij bieden
  • Een lekker startsalaris van €14,18 per uur;
  • Veel mogelijkheden en kansen op bonussen;
  • Reiskostenvergoeding bij 10 km of meer;
  • Een leuke werkomgeving met gezellige collega´s.
Wat wij vragen:
  • Minimaal mbo4 werk- en denkniveau;
  • Ervaring met sales is een mooi meegenomen;
  • Minimale beschikbaarheid van 24 uur.
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Je CV mailen kan ook. Stuur je CV met motivatie naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. en dan neem ik contact met je op.


Extra informatie
StatusOpenOpleidingsniveaus Middelbare school, MBO, HBO, UniversiteitPlaatsGroningenWerkuren per week24 - 40DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Parttime (overdag)Salarisindicatie €14,18 per uur Verantwoordelijk voorHet telefonisch beantwoorden van vragenGepubliceerd op28-03-2024
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in