+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoofddorp.
Laad meer vacatures

Office Manager (Parttime) Hartelijk * Juni t/m December * 24 uur p/wk Hoofddorp

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Parttime Office Manager support je de gehele organisatie. Samen met jouw collega Office Manager run je het gehele kantoor. Een dag werk je samen, zodat je een overdracht moment in de week hebt. Dagelijkse werkzaamheden zijn:
  • Het optreden als gastvrouw bij de verschillende bezoekafspraken (op niveau) en je bent de eerste contactpersoon telefonisch
  • Agendabeheer professionals en postverwerking
  • Zelfstandige correspondentie en het redigeren (taal & opmaak) van rapporten/ presentaties.
  • Voorbereidingen van besprekingen en vergaderingen
  • Bestellen van kantoorbenodigdheden/ catering, etc.
  • Afspraken inplannen en bevestigen, reserveren van gespreksruimte
  • Support bieden aan marketingcommunicatie afdeling
  • Ervoor zorgen dat het kantoor representatief is
  • Overige administratieve werkzaamheden, zoals support bij facturatie en up to date houden van het CRM systeem
  • Organisatie zakelijke bijeenkomsten
  • Organisatie personeelsuitjes, jubilea, verjaardagen, borrels en ander traktatiemomenten.
Kortom een veelzijdige functie waarbij je echt het hart vormt van de organisatie. Ook zijn er nog andere voorkomende werkzaamheden die je als Office Manager op kunt pakken. Meedenken in het efficiënter maken van processen is bijvoorbeeld zeer wenselijk!
 

Gevraagd

Office Manager is het vak dat je noemt als iemand vraagt waar jouw passie ligt! Je bent parttime, 24 uur per week, beschikbaar vanaf juni tot eind dit jaar. Je regelt, organiseert en ontzorgt graag. Jouw Nederlandse talenkennis is uitstekend; ABN. Niet alleen in woord, maar ook in geschrift weet je de juiste toon en stijl te hanteren voor iedere situatie. Jouw Engelse talenkennis zal je minder vaak inzetten. Computerprogramma’s als Word, Excel en PowerPoint zijn jou bekend en je voelt je prettig in een omgeving waar je je zakelijk, representatief presenteert. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar ervaring in een functie als Secretaresse of Office Manager. Nauwkeurig, zorgvuldig, punctueel, organisatorisch sterk, communicatief vaardig (weten wanneer je ‘losser’ kan zijn in zakelijk contact) zijn woorden die je noemt als je jezelf omschrijft. Jij ziet werk liggen en gaat grondig te werk, kunt goed omgaan met deadlines en weet snel te schakelen/ nieuwe prioriteiten te leggen. Het allerbelangrijkste is dat je een teamplayer bent op wie je echt kunt bouwen en dat je na het lezen van dit profiel enthousiast wordt om als parttime Office Manager te starten in dit team.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Een van de leukste parttime banen als Office Manager! Je vormt als Office Manager het hart van deze organisatie. Iedereen kent je en zal naar jou toekomen bij vragen!. De bedrijfscultuur is ‘warm’, ‘mensgericht’ en ‘professioneel’. Er wordt veel georganiseerd en wellicht straks ook door jou geïnitieerd. Bij gebleken geschiktheid krijg je detacheringscontract aangeboden voor de periode van juni 2021 tot januari 2022. Zij biedt een passend salaris van circa E 2800,-- tot E 3300,--  bruto per maand, gebaseerd op een fulltime dienstverband. En bovenal een hele fijne werkomgeving!
 

Uren

24 uur
24

Bedrijfsomschrijving

Als Parttime Office Manager werk je vanuit een goed bereikbaar pand in Hoofddorp. Je werkt in een duobaan waarbij je een zelfstandige support rol bekleed en 1 dag per week deelt met jouw collega Office Manager. Je biedt allround support aan de professionals van dit financieel dienstverlenende kantoor, waar op deze locatie circa 50 collega’s werkzaam zijn. Iedere collega is belangrijk en zij vormen samen echt 1 team. De mens staat centraal binnen deze organisatie. Het voelt als een warm, hartelijk ‘bad’. Er worden leuke activiteiten georganiseerd; ook in corona tijd maar dan metname digitaal.   
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in